anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

maanantaina, lokakuuta 14, 2013

Aloitin aamun näpräämällä puhelinta eikä tullut lähdettyä mihinkään

Jos olen mitään itselleni opettanut, niin mitään ei ole pakko tehdä juuri tänään.
Pitäisi käydä suomalaisesta hakemassa kirjoja, mitkä ostin. Mietin jos joululahjaksi Tampereesta kertova kirja Naomille,mutta luen sitä eka itse ensin. ...eh? Englanniksi siis
Ja sitten jokin fantasia kirjatrilogia minkä ostin, en nyt muista mikä.
Tarvisi ostaa miso keittoa. Voisi syödä aamupalaksi tms. Ei maistu parhaimmalta tai vaikuta oletus vaihtoehdolta mutta terveellisempää.

Tein eilen videon mun Dragonvalesta... mulla on jo rift lohikäärmeen muna!

En tajua miksi laihdun niin hitaasti ja sitten jos olen syömättä obesimedia niin päivässä tulee 2kg takaisin.
Pitäisi kai olla tulematta mökkihöperöksi ja lähteä johonkin.
Katson My Big Fat Diet Show:ta youtubesta. Ne palkkaa neurotieteilijöitä ynnä muita asiantuntijoita että ihmiset ostaisi enemmän noita 2 yhden hinnalla juttuja ym aseteltu tuotteet oikein... ja tietty noissa tuotteissa on harhaanjohtavia omega3 mainoksia . Ja pikkuprintti pitää lukea että tietää mitä laittaa suuhunsa.

Alkaisinko oikeasti jo kirjoittaa normaalia juttua. Tuntuu että minulla on jo pari seuraajaa blogilla vain sen takia, että ne ei osaa poistaa blogilistoiltaan minua :p

Oliko muuten hesassa pizza hutin buffetti, kun kävin citykäytävässä? pizza expressissä vai missä se oli missä oli keskellä aukko jotta saisi vähemmän kaloreita. jeaa nää tulee kyllä Suomeenkin vielä / kaikki isot firmat on jo kaikkialla.
Ei britit osaa muuta kuin kehua ruokaa... :p

Kalorien kulutus liikunnalla on kyllä todella hidasta. Tarvisi valita oikein liikuntalaji(t). Pitkäkestoista kävelyä ja paljon lyhyessä ajassa polttoista uintia ja vähän lihaksille kuntosalia. Sillä tavalla kun laihduin 83 kilosta 67:ään vuodessa tai parissa tai vähemmässä, oikeasti... kun muutin mummulle ja vaarille. Ei ne kyl huomanneet sitten paskaakaan. Olin vaan muka koko ajan huoneessani tms. vaikka oli mummu vastassa kun tulin joskus aamuyöstä salilta takaisin... tai en käynyt katsomassa kavereita/käynyt Pohjanmaalla vaikka soitin linja-autoasemalta vaarille, että olin menossa. Musta tuntuu että en ollut itse se sisäänpäinkääntynyt :D
Ja painoin muka saman verran kuin mummu "siinä iässä" kun näytin vaa'alta painoni. Eikä muakaan sitten vähäksi aikaa kiinnostanut paskaakaan. Asenne tarttuu. Ne vaan halusi että mut diagnosoidaan.

Yritän kyllä syödä 1200 kaloria päivässä mutta kellä muka on oikeasti mitään hajua kaloreista, häh?

Hehe, raskaana olevilla on parempi hajuaisti kyllä alussa. En nyt siis puhu itsestäni, katsoin vain jonkin tiedevideon youtubesta jota haukuttiin seksistiseksi naisen raskauden muodostamien muutosten takia, joista videossa kerrottiin. Että ei ole muka tasa-arvoista??? No eipä miehet kyllä tule raskaaksi :p (ellei ne ole vaihtaneet sukupuolta)

mutta joo . En oikein tiedä mitä kannattaisi tehdä seuraavaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti