anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

13.9.13

shuffletan vaan mun ajatuksia mutta harvoin löytyy jokin juonenlanka

Ne joutui peruuttamaan mun englanninkurssin vähäisen osallistujamäärän vuoksi :/ Damn.

Olin eilen Aticissa Näsilinnankadulla pienessä kasvojen syväpuhdistuksessa ultraäänellä ym pientä hierontaa ja seerumeita. Sen naisen hengitys haisi melko pahalle, mutta en viittinyt sanoa mitään siinä reilun tunnin aikana... kai mun naama ei nyt kiillä ja on se jokseenkin tasainen, mutta yksi finni on melko ärtsynä...

Kävin subissa sitä ennen kun olen aina ajoissa joka paikkaan. Mitäs sit, Viaplayta illalla yksi Casanova leffa ja tiedän tyypin jolla on se tatskana.

Halusin vuokrata Iron Man 3:sen, mutta en sitten... tänään en kyllä tee mitään. Pitäisi lähteä kaverin synttäreille mutta en jaksa viedä sinne naposteltavia ja mua ei huvita pukeutua miksikään...
Tai voisi sitä polkea lisää kuntopyörää.
life is what you make it
 

Ostin tän uk villapaidan romwesta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti