anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

6.9.13

Sen kun vähenette, kuka muka jaksaisi lukea edes


Latasin aamulla videon youtubeen jonka kuvasin sunnuntaina mun asunnosta. Järjestelin vielä tuon videon jälkeen esim. kirjahyllyä ym. Ja sängyt nyt on vaihtaneet paikkaa.
Tänään lähdin kaupungille ilman meikkiä minkäänlaista, jaiks. Näin ei olekaan sattunut aikoihin.
Lisäsin eilen facebookissa kaikkia satunnaisia (randomeja) tyyppejä. Oli ehkä vähän tylsää?? Aloin pelata Marketlandia ja sitten jatkoin parin muun pelin pelaamista. Kun iPhone on korjattavana niin ei voi pelata sillä.
Jaiks, menkat ei ole alkanut vieläkään. Huolettaa kun niitä pillereitä on unohtunut mutta enhän mä olekaan kuin sen Tapsun (ns. "poikaystävä" huok.) kanssa jotakin.
Kokeilin eilen sodastreamilla Cosmopolitan makuista makusiirappia siihen veteen. En ole cosmopolitania juonut kaiketi ikinä. Tänään kun menen kotiin niin salaattiainekset on siellä.
Vitjake kun ei ole mitään blogattavaa... niin, sitähän tämä on. Kirjoitan vain jotain omia asioitani :p
Mikäpä muu ihmistä kiinnostaa, jollei oma itse. tms.. (kukapa muu kissan hännän nostaisi ellei kissa itse. ja kissunpissu.)
Onhan sitä monia globaalempia asioita kun mun asuntokartteerit. Mutta kyllä maailma on jaettu niihin huollettaviin ja sitten hoitaviin tahoihin.

Poistin ylimääräiset välit tekstistä ja johan tuli tiivimpi teksti. Varmaan vähemmän selkeä itsellekään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti