anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

13.9.13

pe 13.

Mua ei kiinnosta erityisemmin noi furriesit eli karvapuvut tai karvapersoonat jotka on jotain eläimiä tai esim piirtää jotakin anime tyylisiä susia ja kettuja. Mulla oli joku tuttu/tuttuja joskus joka niitä piirteli ja me ei erityisemmin tultu toimeen tms.
Tässä ohjelmassa on kiinnostavampaa tuo, joka syö vaahtomuovia sohvista :D "stuffing feelings down", sanoi sen terapeutti. Aika pehmeitä paketteja tässä ohjelmassa. Noi on niin kuin jotain hamstereita. Karvaa ja vaahtomuovia... huhuhuhu. 
Joo sen takia aloin kirjoittaa.

Kauankohan olin äsken deviantartissa... oh ho. Vähän meni aikaa tuohon. Jotakin uutta sinne vähän ja vanhaakin.
Melkein puolitoista tuntia varmaan tai reilu tunti meni siinä. Ihan olin maailman ulkopuolella jossakin.

Jos jossain kestää aikansa, niin eiköhän se ole jokatapauksessa puuta heinää. Tai no, katson jotain komediaa ja mulle jäi sketsistä pari seikkaa mieleen.
Parempi mitä pienemmässä paketissa ja sanoissa jutut saa esiin, koska muuten ei itsekään todennäköisesti tajua. Toi oli ihan Einsteiniä muutes...

Ää ei tästä kirjoituksesta mitään tule, mutta jäänkin tänään kotiin kun on niin epäonnea tässä päivässä.
En minä ole edes nopea kirjoittamaan vaikka ei mun varsinaisesti tarvi kuin vähän vilkaista jossain välissä näppäimistöä ja käytän ainakin kahdeksaa, ellei yhdeksää, melkein kymmentä sormea ainakin.

Hauskoja juttuja tuossa komediassa... arvioidaan esineitä kuten hampurilainen tai dildo. Vanhempiakin hampurilaisia myydään (kuin kolme viikkoa) ja kannattaisi se toinen esine pitää henkilökohtaisessa paikassa.

No joo. Googletin myös yhden house of cards näyttelijän nimen, joka varasti ruudun ihan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti