anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

4.9.13

oisko meikällä kliseitä yhtään tänään

Joku Lontoon tyypin tuntema tyttö teki kuulemma eilen päivässä webcamittelulla 1200 puntaa. En kyllä halua kuulla tuollaista. Olen joo syönyt hyvin, seurassa ja ilman. Toisaalta liikkunut myös. Plus-miinus.

Mulla on vuokran jälkeen 850e. Mutta siitä menee lainaan yli kaksisataa ja klarnatiliin ajattelin laittaa 170e tai niin paljon kuin kuun lopulla mulle onkaan jäänyt maksaa sitä pois. Eli puolet pois jo tästä, sitten ruokajutut ja mahd. muut ostokset, laskut, sähkö, netti ja puhelin... aika tiukkaa tekee, eikä toi tilillä näytä paljolta. En voisi laittaa säästötilille viittäsataa. Tai ostaa ennakkoon tonnilla lumia 1020 :D

Mun nappia ommellaan tuolla farkkuihin.

Se on hieno se urheilukeskus mikä avattiin maanantainako Ylöjärvelle. Vuodenko sitä remontoitiin. Uutta allasta jne. Kävin vain vesijuoksualtaassa. Mutta samalla rahalla pääsee kuntosalille, mitä siellä on.

Vähän hiukoo vielä, kun vain kahvia ja puuroa kiisselillä aamupalaksi. Kaipa tuo sitten lounaaksi on jotakin taas. Eat less, think more

vähän alkaa tippua jo kirjaimet ja sanan keskeltä juttua. ei mua väsytä, menen nukkumaan ja herään aikaisin ihan itsekseen. Mutta tämä syksy on vähän väsyttävä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti