anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

18.9.13

"kerro sit miten toimi"

Kuvitelkaa, Suomessa varmaan joka kolmas tai neljäs nainen on vähintään ylipainoinen... no siis luvut on huimia --- mutta KG-lehdellä on tällainen KAHDEKSAN ihmisen kokeilujuttu tälle yhdelle lääkkeelle --- mikä täyttää vatsaan imien vettä jotenkin se glukoosi... Ja minä pääsen mukaan! Aina mä pääsen mukaan kaikkeen.

Mistä alkaisin? Pari kertaa voittanut facebookista ripsiväriä ja joskus muitakin laihdutuslääkkeitä esim Sweet Control, mutta mun vika on se että M&M'sien mainoksiin tuli kaikkea rakkaushöpinää. Kirjoitin niille miksi niiden pitäisi tulla Suomeen, että suklaa on melkein rakkauden korvike (en mä nyt enää muista, mutta luin suklaanmaistajasta lehdestä Englannissa ja söin elokuvateatterissa niitä isoja pusseja m&m:sejä). Sit sain Arlalta tai joltain kuppikakkumuotit silikonista. Ja koirille sitä dentastixiä. Eurolla rimmelin meikkejä. Siis just kaikkia parhaita juttuja ilmaiseksi vaan postin kautta mulle.

En muista juuri mitä piti perustella kyllä. Kai mä puhuin lannistamisesta ja siitä miten laihduin kymmenen kiloa silloin ennen lukiota joka päivä puoli tuntia pilatesta ja merkkasin kalenteriin mun liikunnat tai ettei ollut syönyt mitään rasvaista tai sokerista herkkua. Ja kai mä sit sen mun sairauden laitoin kanssa... olenhan mä muuten "perusterve"... ja toki laihdutin ennen liikaakin kun liikuin niin paljon, että psykologikaan ei uskonut sanaakaan.

Katsoin muuten Side Effects elokuvan ja sai taas niin luottamaan yhtään psykiatreihin. Olisi joku kouluttanut mutkin feikkaamaan jotakin tai kertonut että miten suhtautua jos joku nyt määräisi sulle yhtäkkiä jotain kummallisia pillereitä ja sulkisi mielisairaalaan kuukausiksi. Tai siis mä olin ihan shokissa. Lähinnä koitin nukkua aamusta iltapäivään ja jos olin hereillä, niin olin syömässä. En edes muista siitä ruoasta mitään. Lähinnä sen miten paljon PASKAA multa tuli. Ja et oksensin jotain vihreitä kuulia ja se oli tosi rasittavaa kun olin kai liian pieneksi pureskellut. Mutta siitä sitten lakkasin kai pureskelun ja söin nopeeta..?

mutta joo, sen iloisempiin aiheisiin..aika koiranilma tuolla pihalla kuis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti