anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

18.9.13

kautta koipieni, minne next?

Katsoin The Call:in... melko hurja päätös elokuvalle.
En jaksa katsoa heti toista perään joten säästän sitä. Jokin pillerileffa "one pill to rule them" tai jotakin psyko-löpinää.

en mä sit muuta tehnyt kaupungilla. kotona minua odotti postista toi kiihotusöljy kaalimadosta... se kestäköön pari vuotta kun en uskalla sitä käyttää yksinään :p

Olen kirjoittanut tuohon että pitäisi nähdä Lone Ranger, Wolverine ja Hangover III... ja sitten lokakuussa tulee Nälkäpeli2 ja myöhemmin, joulukuussa varmaan Hobitti2. Niitä jaksaa odottaa kyllä. Vaikka joka päivä tuntuu oudolta ja kestävän suunnilleen ikuisuuden. Ehkä tämän päänsäryn takia...

Täällä lämpötila laskenut 23:een. Vaikka kesällä 27 oli paras. Tuntuuhan se jo hivenen kylmältä.

Tapsu lupasi laitaa 500e että ostan moccamasterin :p Saa nyt nähdä tuleeko sitä rahaa. Jätti mut nukkumaan eikä ottanut edes vara-avainta. Puhelinlaskukin pitäisi maksaa ja sellaista, lainoja ja kaikenmoista tiliä.
No eipä niistä. Mitäs muuta asiaa minulla olikaan. No ilmaamassa käytiin pattereita aamulla. En viitsinyt lähteä pesäpalloa pelailemaan. Eli huomenna pakko mennä jo sinne päivätoimintaan.

Mun pehmeä matto on vihdoin löytänyt hyvän kohdan lattialta lämmittää mun jalkoja, kun mun sänky on olohuoneessa ja istun siinä reunalla... tollasta pitkää karvaa.
Pitäis kai kaikenmoista. Eniten heittää naamariin lisää kipulääkettä.
Kyllähän tämä tästä niin taas juu. Pitäisikö äidin meiliin vastata jotain, vai kuuluuko niiden asiat enää mulle millään tapaa? Tai ongelmat.

Hitsi kun ei missään myydä noita Rimmelin Piccadilly Line, District-ly Come Dancing ja Mind the Gap, Victoria värejä mitä mainostetaan tässä Anttilan (netanttilan) lehdessä. Noi näyttää ihan nyt syksyn väreiltä, mutta ei niitä missään ole sellaisenaan "ota 3, maksa 2" tms... Tahdon kaikki!

Olkoot. En mä aina kaipaa uutta väriä heti kun olen yhtä pitänyt sormissa. Tuskin mulle kävisi joku että olisi samat kynnet, rakennekynnet tai geelaukset viikkoja tai kuukausia... en mä kestäisi niin kauaa.

Siis ei mulla näin yleensä ole tällain päänsärkyä jatkuvaa. Kauhistus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti