anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

22.9.13

jos vaikka jorausta

nöy. ei intressaa tää blogi just nytten.
jaa mikseiköhän. Äkkii vaan joku kävijäryöppy taas ja sitten ei ketään. Mikähän järki siinäkin. No ok, on mulla ehkä jotakin kävijöitä jotka uudestaan käy tsekkaan.

Joku ihmisasiatyöntekijä oli tehnyt airbnb:ssä tarjouksen 25.9-8.10 mun kämpästä, ou jea. Saisin siit 250e jos lainaisi tota toista huonetta vierashuoneeksi. Se oli jopa Australiasta ^_^ mutta en sit tiedä miten aikooko se tulla kuitenkaan. Matkan tarkoitus business ja pleasure. Muahah. Kuulostaa vähän mun lontoon tyypiltä, sekin oli aussie.
Syönyt tänään pollyja pussin ja juustosämpylöitä. Laihari edistyy niinkuin tod. mahtavasti.
Ja sit istun vaan ja katson netflixiä koneelta kun voisi laittaa telkkarista näkymään ja silittää samalla. Kellokin on jo perseestä eikun siis paljon...
Laitoin viestiä fanipalojen asiakaspalveluun, kun en saanut koodista selvää, millä pitäisi saada leffaa vuokrattua ilmaiseksi.

Muutama kuva vielä ja olen ottanut 5000 kuvaa siitä, kun ostin tuon kameran.

Tuolta siis eilen. Näytti hän.

Täällä haisi jotenkin kun tulin sisään kaupasta. En osaa sanoa mille. Tuuletin ja laitoin öljyjä kuumenemaan ja levittämääm tuoksua taas pitkästä aikaa. Ehkä se kun tein lohta ja tehnyt popkornia ym.

Nimesin joskus mun tiedoston blindness ja sit kohta pian siitä tuli elokuva, niin siksi innostuin kun näin sen elokuvan vihdoin.
Mutta tuosta on ainakin viisi-kuusi vuotta kun se ilmeni.

Olen pahoillaan, mutta ei löydy asiaa. Nukuin tänään vähintään kahteentoista taas. Näin kaikenlaisia uninäkyjä, siksi se on niin kivaa. Tulee selkeyttä asioihin (not). Lähinnä vanhoista ihmisistä, siis jostain entisistä ihastuksista koulussa tai jotain mitä ne tekee mun unissa, häh. Otin tuossa buranaa ja vähän se häipyili kun söi reippaasti jne.
Kai sitä keho valmistautuu johonkin reippailuun mitä ei tule.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti