anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

10.9.13

jos ulos nyt astuisit, niin no, kai metsässä asuisit

Tosi upeeta. Mun naapurustolla on negatiivinen maine kaupunkilaisten keskuudessa.
No eipä sillä, on minullakin varmaan?

Mitäs hommasinkaan. Varasin ajan kasvohoitoon torstaille, kun kerran sellaisen lahjakortin olin hommannut grouponista. Vähän jotenkin ei jäänyt hyvä maku suuhun siitä keskustelusta. Toisaalta oli niin hiljaista toisessa päässä, mutta sitten taas naurahti jotakin kun sukunimeni lopussa ei piillytkään mitään Niiloa vaan Matti. Ja sitten jos sulla on mahdollisuus tulostaa, sanottiin mun lahjakortista... no ei varmaan kaikilla ole tulostinta niin varmaan.

Tämän päivän jälkeen kotona jaksan taas lähteä kaupungillekin.
Tän asunnon ostaminen maksaisi ton parin tonnin per neliömetri mukaan vaan jokseenkin alle kahdeksankyt tuhatta euroa :p mutta toisaalta toi kylppäriremontti taisi tulla kalliimmaksi. Tällä hetkellä elän neljällä sadalla vielä pari viikkoa, sitten tulee satku lisää ja se nyt menee bussikorttiin ym puhelinlaskuun ja siihen yhteen lainaan jonka otin just viime kuun lopussa luoja tietää miksi olin niin idiootti taas. Niin kuin joku prinsessa, mutta kukaan ei maksa oikeastaan mun menoja... varainsiirtoa vain... saisipa edes synttärilahjaksi rahaa :p

Niin, syndet. Ensi perjantaina on jonkun kuivat bileet asunnollansa. En jaksaisi naamiaisteemaa. Sitten pari viikkoa ja on mun vuoro. Tämä vissiin yleisin kuu pitää synttäreitä. Vaakoja on varmaan enemmänkin.
Ai niin, mutta maapallohan on ylikansoitettu. Ei meitä aina ollut seitsemää miljardia. Laina-ajalla elää kaikki.

Jebou oggei... kaikki aina vaan jotain...

muoks. googletin mun otsikkoa ja löysin tämän http://koti.mbnet.fi/~raijae/kirjeenvaihto/kirjeet_16-25.html
ahahahaha

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti