anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

16.9.13

itsesensuuri on paljon suurempi lannistava voima

Hyvä minä... vetäisin geisha karkkeja melkein koko laatikon. Kävin tupakalla parvekkeella ekaa kertaa yli pariin viikkoon vetämässä tupakan, ja siellä on jo melkoinen ruska. Kävelyllä kotiin on ihan viininpunainen puu, jopa runkokin on ihan punajuuren värinen.

Koko ajan on jotakin hommaa, ei tässä ehdi mitään kirjoittaa. Hyvä jos ehdin kaupasta jotakin hakea aiemmin. Tyhjensin pyykinpesukonetta ja ripustin kuivumaan. Hyvin kuitenkin tuolinnojia ja ovenkarmeja kuivata pyykkejä.
Elämässä on liikaa kynnenlakkausta ja pullojenvientiä ja roskisten viemistä ja pyykkiä ja tupakointia ja muuta turhaa bloggausta mikä vie aikaa. Olisi ollut paljon tehokkaampi jos olisin noussut sängystä silloin kun heräsin puoli kahdeksan, enkä jäänyt nukuksimaan vielä pariksi kolmeksi tunniksi.

Tupakointi oli ihan erilaista kun olen melkein jo kaikki sähkötupakkani sauhutellut. Paljon enemmän teki mieli yskiä tms, koska haitallisten aineiden määrä oli 100% suurempi...

VOI HERRANJUMALA MIKÄ DEJA VU tuli äsken. Se tuli kun meinasin tilata lisää filttereitä. Aiemmin tuli kanssa tuolla toisessa huoneessa jokin... katselin maksuvaihtoehtoja ja... vaan kaikkea... mutta en mä nyt niitä voi tilata. 4x5 olisi yli kuuskyt euroa... eikä sen vähempää kannata kotiovelle tilata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti