anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

13.8.13

viksumpia tyyppej ku mä.

Se mies sanoi hyväksyvänsä mut kokonaan ja mä varmaan hyväksyn senkin myös. Se teki jotain mun ohjeiden mukaan mitä minä teen silloin tällöin eli oksennan hammasharjan takapään kanssa. Okei se oli juonut liikaa mutta se pääsi kerhoon ns. Olenhan mäkin oppinut muilta tytöiltä ja dokumenteista näistä häiriökäyttäytymisistä. Voitteko uskoa että joku tekisi jotain niin intiimiä? Vain en mä tiedä, tukeakseen tai näyttääkseen ettei mulla ole hävettävää?
On sillä omiakin ongelmia kun sillä on jokin yöllinen unihäiriö (luulin että vaan superlihavat lakkaa hengittämästä yöllä) mutta se on aika pientä kamaa mitä se vetää. En nyt muista mutta lisää valppautta ja laihduttaakin.
Tulin tänään päivätoimintaan ja olin elliptisellä kymmenen minsaa mutta hikoilutti liikaa kun syke meni sataanelkääkymmentä. Nyt tulin vahingossa syöneeksi (chia tee) karkin ja sitten makaronimössössä oli liikaa laiskistuttavia hiilareita ettei tekisi mieli mitään, lähteä pois vain täältä mutta mulla on tapaaminen 2,5 tunnin päästä kahvilassa tuetun asumisen kanssa.
Lihoin eilen puoli kiloa sen kakun takia. Ei se mitään? Liian nopeaa laihduin muutenkin. Tuhannen kalorin vajeella joka päivä. Tai pikemminkin tuhannella kalorilla. Nyt kunpa vain ei muuttuisi takaisin ylilyönneiksi ja tavalliseksi arkimässäilyksi. Tai siis, olin jo niin hyvällä suunnalla. Tarvii kai liikkua sikana jos jaksaa... tässä kuussa sataa eniten koko vuodesta niin tekeekö sitä mieli lähteä kävelylle?

En mä ole keksinyt itse mitään mitä pidän totena vaan mulla on hyvät perusteet ihan kaikelle. Ei edes pelkkä logiikka kun sekin on kuulemma autistinen. Mutta siis tää skitsoilujuttu on niin perseestä että aloitin tän oksentelunkin ja itkin ihan sairaasti ekalla kerralla johki muovipussiin keksejä... koska tiesin että se satuttaa mua, ja se oli kuitenkin mun tapa kapinoida. Mä en ole kuullut ääniä tai nähnyt näkyjä enkä väitä että muut lähettää mulle ajatuksiaan tms outoa. Mä tajuan kaikki figuratiiviset sanonnat enkä mieti kaikkea käytännön tasolla heti vaikka jos silmät on sielun peili niin väittäisi heti että ei peilit mahtuisi silmien taakse tai muuta sellaista. No joo vaikka toki tappisolut kääntyy toisin päin jossain verkkokalvolla ja kääntyy siit oikeinpäin aivoihin mut njoo... en nyt keksinyt jotain sanontaa mikä hyvin havainnollistaisi mitä tarkoitin.

Kirjoittanut vartin jee. Aika hyvin asiaa. Tai no mitä mun päässä edes on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti