anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

27.8.13

Vai on elämäni tyhjää

Todella vvviiiikkkkssssuuuaaa. Ei nyt oikeesti, kuka on googlannut muka "ssri selibaatti"? Ja mun blogissa ei kyl mainita sanallakaan selibaattia!

Mitähän oli mielessäni, unohdin tässä juteltuani puhelimessa koulutusmahdollisuuksista ja työtä tekeväisiin ihmisiin jollain tapaa liittymisestä. Niin, en saa kuulema ryhtyä siivojaaksi, koska näyttötutkinto on vaikea ja työ rasittavaa. Pölyä ei saa olla hiukkastakaan siivottuaan.

Melkein tilasin bookdepositrystä pari niitä "for dummies" (en nyt muista miten se on käännetty, umpelo?) kirjaa nimittäin 1.miten kirjoittaa esseitä 2.motivaatio selitettynä. Kolmekymmentä euroa löytynyt ei kylläkään siitä kukkarosta, ja toki syitä miksi ei tilata mitään... esim motivaatio? Sehän toki syntyy vain tekemällä (mikä lie harhaoppinen ajatus) ja esseet(kö?) jotenkin tuntuu kokemuksesta, ettei se lopullinen johtopäätös tekstiin löytyisi minulta muutenkaan.

En saa kuulema rapsuttaa sammaleita pois kasvualustaltaan, etten putoa alas parvekkeelta. Vie jotakuta allaolevaa samoin kuolemaansa, kuten jotakuta jossain oli kaveri pitänyt kädestä ettei se putoa, mutta päästänyt irti. En nyt jaksa uskoa tätä tarinaa, mutta voisihan sitä olla tapahtunut...

Paino aamulla 102,5. Tänään kävelin pari kilometriä turhaan kun jäin liian aikaisin pois bussista menossa aikuiskoulutuskeskukseen (että niitä kylttejä riitti), joten liikunnan voi tsekata pois listalta? Söin ackd pusseja pari (juustokeitto& vadelma) sekä omenan, puolikkaan verigreipin, vähän jogurttia, jonkinlaisen "pulla":n ja kahvia kermavaralla ravintolassa takk:iin vieressä, neljä kuppia teetä stevialla, ja sitten pepsi maxia (janoon? hah) tai vettä ym

Näin eilen kun joku bussikuski kysyi naiselta, tai no tunki naamansa sen naamaan kiinni, ja sanoi: Puhutteko suomea?!!?! Toi oli melko tylyä mitä olen kokenut täällä "suomessa"

Moni puhui englantia siellä avoimien ovien päivillä. Minulla oli kaksisorminen ristisormukseni oikean käden kahdessa oikeammanpuoleisessa sekä joku violetti rannekoru... naamassa puuteria ja silmissä kajaalia. Etuhiukset pinneillä päälaella. Laventeli värinen paita (jossa on reikä vasempaa selän puolella) ja farkut jotka moneen kertaan paikattu ja parin punnan korallinväriset tennarit joissa ei ole nauhoja. Roikkui kiplingin kaksi etutaskuinen musta olkalaukku oikealla puolellani. Käteviä nuo missä on kaksi etutaskua. Saa puhelimet ja bussikortin toiseen, ja purkkapussin ja kameraa ja muuta... kun oikeassa sisäpuolella on fisherman's friendia kovia tilanteita varten, käsidesiä ja nenäliinoja, vara-avaimet, lompakko, huulirasva, vesipulloa (joskus sateenvarjo) mahdollisesti kuitteja ja muuta sinne tippunutta sälää?

Mitähän tuohon voisi lisätä. Kipling orangillanikin menee peukalo suuhun, ja roikkuu siitä laukusta...(myös Patrick meritähti roikkuu kinderistä saatu sinä aikana kun kinderillä on Paavo Pesusieni kampanja ollut, jos ei vieläkin, sitten viime pääsiäisen...)

Tänään vaihdoin lakanat. Pesin TAAS pyykkiä ennen kuin lähdin... aika nopsasti saa tehtyä nyt hommia, kun ei pidä vaatekasoja lattialla jne? Laitoin pöydällekin tarjottimelle pikkusälää kuten puntia ja ikkunanavaimen tms. Marimekko skoolissa on vielä yksi nuolukivipallo sekä tänään takk:ista kaappaamani 5kpl erilaisia karkkeja. Yhden kynänkin vein kun osallistuin tablettiarvontaan.

Nämä nyt on vain pikku yksityiskohtia joista en ole aiemmin kirjoittanut! Harjoittelen kirjoittamista, vaikka toki kirjoitan melkeinpä kymmensormijärjestelmällä.
Viiniä join ehkä vähän, kun tuossa rfsu:n alustalla, läpyskä jostain vanhasta Tampista, on vähän rikki jalustastaan oleva pieni viinilasi. Tai mitä siitä sitten onkaan tarkoitus tarjota.

Oikealla puolella tätä "pulpettia":ni on vihko ja siinä on uusi sivu ja siinä on:

"TREENIÄ! kahvakuula, trampoliini,
kävely, kuntopyöräily"

kirjoitettu vihreällä permanenttitussilla (jonka täytyy olla peräisin äidiltäni, ei tuota muuten voi selittää)

 En tiedä mitä televisiossa on, mutta Suurin pudottaja alkaa 20min päästä ja jos pääsisi juoneen mukaan vaikka eilen meni ohi? Jos ne on finaalissa jo.

Ajatella, tiistai! Miten ne menevät päivät niin automaattisesti. Tietysti joku voisi olla kateellinen, varsinkin kun elämä heittelee. (äidin peruja tuo opetus)

Olen tuprutellut sähkötupakkaa jo sunnuntai-illasta jatkuvaa tahtia. En ymmärrä miten voi kuluttaa loppuun tuon kestotilauksella tilatut (filtterit?) e-tupakat vaikka koko ajan sauhuttelisi.

Tietäisipä sitä kenelle kirjoittaa, niin voisi olla enemmän aavistusta mitä kirjoittaa? Tämä menee vain lähelle minua omaa itseäni nyt tämänpä takia sitä on oltava varuillaan jos tulisi joku eteen typerän kysymyksen kanssa.

Tämänpäiväisiä riittää toki joka kansaan ja valuuttaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti