anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

28.8.13

Sisällä ollaan huomennakin

Etsin oikeastaan uutta tulppaa keittiön pesualtaaseen... Sen pitäisi olla 45x43... toivon mukaan biltemasta tulee jotakin tarpeellista nyt, kun menin nettiostoksille taas?! yliiviivauskyniä, laskin, uunin puhdistusainetta, kori kahvoilla, A4 kirjoitusalusta, ja leivinpaperi. Matkahuollosta saa hakea ja maksoi vähän ali nelkyt ekiä.

Mun tarvisi toi uuni puhdistaa myöskin. Siihen menee ehkä enemmän uuninpesuainetta mitä tossa Pirkan pötelissä on jäljellä.

Sitten tarvisi lisää vähäkalorisia välipaloja esim. keittoja ja hyytelö/smoottie/vanukas tms jauheita. Niin vaikka niistä tuleekin sotkua. Lattiat tahmeaksi mun keittokomerossa jne.

Kai mä nyt huomenna sitten herään taas aikaisin. Ja kävin pariin päivään pesemässä hiukset, kyllä toi vastuullisen aikuisen osa on väsyttävää.

Vaihdoin salasanaa fb:hen kun säikähdin ja nyt tarvii kai jokainen kirjautumispaikka mennä uudestaan laittaa, mutta miten esim . Happystreet ? (peli, kavereita muka autetaan vaikka se veisi itseltä aikaa ja rahaa)

Olen juonut cherry zero colaa melko paljon? Mitähän nekin yrittää, vaihtaa minut sen juojiksi? Kai se nyt sentään on selvä, että pepsi max ja en tykkää edes kirsikoista. Miksi vaivaantua :p

Ostin pari fazerinsininen.fi patukkaakin kun VOI VOITTAA. Kuka vittu ne syö, isi toi läski täti tutkii suklaapakkauksia... kröhöm. Tuli otettua ne uutuus keksit mukaan silti. Ei kai tässä pakko TAAS JÄLLEEN KERRAN ole, pakko syödä kaikkea vitun kerralla!?

Niin, ja k-marketissa ei ole Eviania. Tekee mieleni joka kerta kysyä koska sitä eviania tulee, mutta vissyvesi kuin vesi. Väliäkös maulla tai muistoilla. Kevät tuulet ja otukset nurkissa (joku Blom niminen mies tekee demoja englanniksi, uudessa myspacessa, mutta enempää en löytänytkään sitten myspacesta mitään tietoa tai muuta?)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti