anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

27.8.13

Sattuu ja tapahtuu? Särkyvät vanhat tavarat

Ah kuinka ihanaa sain takaisin rintaliiviostoksieni rahamäärän tilille kaupasta. Nyt 60snt on jo 80e. Miksi toki stressaisin rahasta. Miksi tekisi jotakin älyttömiä ostoksia.
Kävin läpi jo rahat retro-säästölippaastani... sieltä kaivautui esille 23e kolikoina 2e,1e,50snt... sillä olisi päässyt ovesta ulos kuolematta häpeään siitä miten vähävarainen olisi...

Pitäisi käydä iltapäivällä TAKK:in avoimilla ovilla. Tuossa se TAKK muistuttaa Chromen kirjansivupalkissakin, että nyt tutustumaan.

Katsoin House of Cardsia netflixistä, kun tipahti kuivauskaapista lasia. Siivosin sitä hetken... toivoen että se ei olisi ollut se kaverin salakuljettama baarilasi... mistä saan uuden tilalle, mistä juoda pepsimaxia jäillä?

Pitäisi miljoona asiaa, tai ainakin tuntuisi sille. Eilen kun olin kaupungilla, niin oli loppua molemmista puhelimista akku (vaikka ne oli koko yön latauksessa). Loppui kai minultakin akku illalla, kun ei jaksanut enää hiushoitoa laittaa hiuksiin, vaikka se olisi kymmenen päivän hoito-ohjelma. Aamulla sitten vain suihkutin jotakin hiuksiinjätettävää.

Mulla on kalenteri käytössä ja valkotaulu ja kaikkea. On niin tuhannen asiaa, mitä pistää ylös. Jos tulee yöpakkasia, niin ottaa parvekkeelta oliivipuu sisään... Painon voi laittaa aina, kuukautiset merkitä ja hitto jos pitää lasinsiruja varoa ! ;P

Join tänään ziljoona kuppia yogi teetä (aloin kerätä lasikulhoon niitä sanontoja, jotka on niissä lapuissa). Yhdistin pari laatikkoa. Joku sanoisi että pussitee on vitun paskaa... mutta ei toi minua haittane.

Inhottava (ihana) kolikoiden raskas metallinen tuoksu jäi käsiini kun avasin pohjan "suklaa rahasto" lippaasta... piti oikein pestä kädet. Hyvä juttu että pidän käsisaippuaa myöskin keittiössä. Jaksa ei aina mennä vessaan, kun siellä pestään kättä enemmänkin tjsp

Ahahaha ei mulla muuta oikeasti... leikin asia on elämä tämä vain, kun näin nuori vielä-

<- en tiedä miksi, mutta saisin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti