anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

25.8.13

Onko mahdollista olla elämää ilman ruokaa. No, onhan sieniäkin?

Nyt äkkiä!! On niitä siellä sieniä, pihassakin oli koskemattomia... herätty kuudelta ja siitä eteenpäin hiljaista sunnuntaina kaikkialla... vaikka olisi ainoa ihminen ollut maailmassa... nautiskelin sitten lasista raanavesi-jääkuutioita pepsimaxi:lla.

Keitin jopa kahvit! Mulla on nyt joku että pitää käyttää loppuun kaiken mitä on tullut hankkineeksi "buumi". Otin käyttöön mukin lontoonmaanalaisella kartalla. Lounaaksi nutrilett keitto, aamulla siis vain sitä kahvia ja sellainen mitta kuin suullinen, juotavaa jogurttia. Oli nälkä takaisin kävellessä bussipysäkiltä mäkeä alas. Seuraavaan bussiin puoli tuntia ja ei kai tuolla kauppojakaan olisi ollut auki. Mutta nälkä, se katosi kun kiipesin ylös tätä rinnetaloa... ei tällaisessa tilanteessa muuta voi paitsi ettei olla läski (mussutella jotain emt.)

Kirjoitin eilen kajsablom.comin blogiakin englanniksi samalla kun katsoin elokuvaa pimeässä kynttilänvalossa... siitä miten järjestänyt sisäistänyt asuntoaan. Vie muistia liikaa tuo ainainen muistaminen missä mitäkin on!

Tekisi joku mieleni kokkailla tonnikalapastasalaattia :?)
Kauppaankin vielä olin aikeissa kyllä. Mikä kauppa ja koska ja € ?


Pyykit lie ulkosalla kuivumassa, ne siellä koko kesänä ole olleetkaan. Hieman oli aivastuksia herättävä villapaitani, missä lie pölyinen eli se pääsi pesulle...

Toimiiko arki, löytyykö askeleet, mitä korvien välissä on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti