anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

12.8.13

Maailman murheet ei paina mun harteita

En tiedä olisinko tyytyväinen itseeni vaikka näyttäisin miltä tai painaisin kuinka vähän. Olen syönyt tänään suklaakakkua ihan sairaasti mutta koitan huomenna jatkaa mun uutta tapaa laskea mitä syön jne. Kumma että joskus olen joka päivä syönyt 2500 kaloria päivässä ihan helposti. Mutta sikailulta se näyttää. 
Kävin lääkärissä ja mulla on vähän peräpukama kudosta. Sain antibioottivoiteen jalkaan myös ja multa loppui ehkäisy joten sain siihen yhden reseptin että kestän pari päivää. 
Sain kortin mun Lontoon tyypiltä Amsterdamista.
Mun mieliteot on ihan typeriä kun miettii mutta jos vaikka aamupalaksi nauttii suklaakakun palasen niin tutkimuksissa se ryhmä pudotti eniten ja piti painon poissa pisimpään.
Joo oksensin äsken ja tiedän ettei se laihduta mut en oksentanut ton kakun takia. Tietty se alkoi sit lopulta muistuttaa vähän ahmimishäiriötä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti