anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

16.8.13

kyl joku vissii on tosissaa xoxo

Hiilaritonta on niin vaikea löytää mistään että tekisi mieli tilata hiilariton.fi:stä reilulla kädellä kaikkea hiilarittomista nuudeleista mun lemppari simpukkasuklaisiin mitkä on stevialla makeutettu ja vaikka siihen kaikki whey proteiinijauheet ja atkins pirtelöt mukaan... mutta ei hyväksynyt klarna maksua ja muutenkin keksin rahalle parempaa käyttöä kuin minun ruokkimiseni :D
Jos säästäisin joka toinen päivä 50e niin 150 päivässä mulla olisi 3500 eli saisin itsekseni ne rinnat Tallinnasta... no joo.
Inhottavaa toi että kilo tuli takaisin. Tämä viikko lähti ihan eri urille kuin edellinen. Onneksi kävelin tänään kuntokolmosen ja matkat. Tosin kävin kaupassa ja sieltä tuli pussi sipsejä ja söin ne heti kotona. Kakka ei sitten ollut taaskaan kiinteetä että olen nimimerkkini mukainen Ruikuli taas... yök joo ei kivaa... mikään ihme jos jotain peräpukamakudosta.
Yääh elämä on tätä juuri. Sain kuulla taas -kuin joltain äidiltä tyyliin- että kaikkien tarvii ponnistella aamuisin ylös sängystä ja mukavuusalueeltaan pois tai ei koskaan saavuta mitään onnellisuuden tunnetta eiku onnistumisen ja pölönpölön
...no jos energiaa ei oo ja aineenvaihdunta on jotain mitä se on niin ei kai tuossa mitään. Turha valittaa jos ei laihdukaan enää pikavauhtia koska aluksihan saattaa toimia joku just.
Inhotus maximus kun miksei kaloreiden laskenta toimi.
Luin eilen tunnin eri pikadieeteistä tai dieettikirjoista arvosteluja yhdestä sovelluksesta. Sen mukaan mulle sopisi vaikka mitkä dieetit :P. Aakkosjärjestyksessä eka oli että pauna päivässä pois kymmenen päivän ajan... no siis ehkä se on mulla sit ollutkin? Mutta ei noita pitemmän päälle saa pidettyäkään päällä. Ei vaikka pitäisi päällä!! öö no mut siis kaiken järjen mukaan mun olisi pitänyt laihtua eikä lihoa sitä kiloa nyt mutta jos se sit oli jotain veden puutetta? Juon kyllä mutta pläh. Otin tänään yhden kofeiinitabletinkin kun mulla on niitä pikkuisen tuolla jäljellä hee siksi ehkä tää juttu on niiiiin mielenvirtaa??!
Vittu tän perjantain kanssa. Alasti paratiisiin vaan takas. Ei olisi tuhansia eri dieettejä kun ainoa mitä ei saa syödä olisi yksi vaivaisen puun hedelmät .DD
okei ei mietitä sitä tarinaa kun menee liian vaikeeks selitellä tieteellisesti mitä helvettiä toi meinaa Dx
nöyniin elikkäs. mitä mun elämässä nyt niinku. kjoh. Fairylandissa pääsin satueläin tehtävässä jo toiseen osaan eli niihin karhuihin joilla on sitä puuroa jota se kultakutri maistelee. jes. ja sitten Happystreetiä en oo kauheesti pelannut kun ei jaksa tai siis. ei oo flooziin rahaa? ja vasta puolessa välissä koko pelin parhaimmille tasoille pääsyä. mutta eihän elämä oo peliä ja ei se kerro aikuisuudesta mitään tms jos pelailee tms en kyl tajua mitä se vanha ämmä tarkoitti kun kirjoitti mulle kauhean uhkakirjeen mitä mun isä ajattelisi jos olisin jollain sivuilla ja että mulla taas selkeitä ongelmia tekstien perusteella vittu!!! Ei oikeesti voi niin vähäisestä kirjoittelusta perustaa mitään. No mutta eipä. Olen uniikki kaunis mielenkiintoisa henkilö nih. Ja mulla on huumoria ja makua ja seksikkyyttä ja hmmm.... oon ihana? LOL mitä kait nyt sitte. Iskä sanoi mun henkilökorttikuvaa ihanaksi heh hah ehehe hahah. Tai en mä nyt suhtaudu itteeni noin naurettavasti kai mä sen otin silleen toiselle olalle. Tai siis tiättekste että toisella olalla on se kultikutri ja toisella ne karhut.. eiku enkeli ja paholainen. vittu ketkä jaksaa näit kuvainnollistuksii. kai mä sillon tajuan mitä mä ajattelen kun on se hetki.
åkei ååkke mutta hei nyt. ei jaksaisi kertoa mutta pakko kai sheivaa kainaloita kohta. Tökkäsin kynnet kun kutitti niin sieltä irtosi jotain vanhaa nahkaa. eihän kukaan enää ole sama henkilö kuin 4v koska iho muuttuu koko ajan uudeksi. Miten aivot säilyttää sit sitä samaa kokemusta niin onks sillee pakko olla joku sielu joka ajattelee, koska eihän toi mahdollista oo että kaikki se varastoituisi tähän maalliseen vartaloon kun karistetaan joka päivä niin paljo kuollutta solukkoo ja vanhennutaan ja surkastutaan... mutta mitä jos sitä säilyiski niinku säilykepurkissa jotain meistä jossain... no toki säteily varmaan tai miten heijastetaan niin se säilyy kyllä tunnettuun maailmankaikkeuteen austi jonain neutriinoina teeämäs mut. karhujen hajuaisti ja jäljet pari päivää niin oisko meillä jokin 50km kädenjälki luonnossa muuten.
täysin lähtee kyl halu nyt jätättää johki nettiin mitään tietoo ku ykköset ja nollat ..tai no jos dnahan viel sitoisi tietoo ni sitähän nyt pystyttäisi lukeen ikuisesti..hei joo mut meikä on taas lukenut liikaa tiekua ja kattonu liikaa tiedesepustuksia youtubesta lolls
meni ohi kauhee pakko suoltaa jotain paskaa tänne. tappakaahan kultanne eli eliminoikaa turhat rönsyilyt. ookkemoi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti