anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

10.8.13

Kunhan vähä sanailen :D

Kaiketi lauantaina saa nukkua iltapäivään. Väsytti. Johtuisko vähäkalorisuudesta vai mistä. Aamupaino 102,2. Onhan se vähän vähemmän jo. Äsken tein pastaa 30g ja kastiketta 50g. Se on no mitä se on. Lupasin itselleni vähän pastaa vaikka hiilarit pitäisi pysyä 25g mielellään alle 50g. En mä voi ketoosissa olla kun vatsa toimii kuitenkin. 
Eilisessä ultraäänikavitaatiossa kuului koko ajan korvissa surinaa mutta se oli eri kuin magneettikuvauksen surina. Ne äänet tuntui vähän... No siis että jos skitsot kuulee ääniä niin kai se kuuluu tuossa samassa kohtaa korvien molemmin puolin? 
Pesin pyykkiä ja yhdet rintsikat meni vaaleanpunaisiksi (pesin jotain joulunpunaista fleecepeittoa) ja toiset heitin roskiin. Listalla on nyt jo siis rintsikat sekä uudet applen kuulokkeet mitä tarvisi hankkia
Laskin että 28 päivässä paino tippunut 6,4 kiloa ja 160 päivässä painaisin 66 kg. Jos tiputan 230g joka päivä :D vittu eihän täs ole järkeä?
No iloinen minä olen. Vähän ostaa kalkkunanakkia ja jauhelihapyöryköitä tai hera protskujauhetta ja makkaraa... En suinkaas mä karppaa? Yh ei.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti