anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

9.8.13

kierteisgalaksi silmästä

Kai sitä tulee vain tavan vuoksi avattua tämä kirjoitteluruutu. Oletan että asiaakin on ja se tulisi itsestään.
Eilen laskin hyvin keittiövaa'alla kaikki sipsit ja suklaat 25g ja 30g annoksiin mutta silti söin liikaa ja itseaiheutin oksennuksen lopulta ja tänään on 200g pois painosta eiliseen eli laihdutus jatkuu. Onhan noita Laysin salt&vinegar sipsejä tuossa vielä mutta ainakaan en vetänyt aamiaiseksi. Ja milka 300g. Parempi kuin kaksi 200g fazerin levyä ja niitä saa jossain briteissäkin. Plussaa.
No mutta jos on myfitnesspalissa niin mun ruokapäiväkirja on kaikille avoin ja olen sitä jo 25 päivää yli jatkanut.. nimimerkki on ruikuli!
Kun tulin Suomeen, oli paino pahimmillaan yli 108 ja nyt se on vain vähän yli 103 eli viisi kiloa on lähtenyt alle kuussa. Viimeksi painoin näin "vähän" kun muutin omilleen. Viidessä viikossa aion 97 kiloon. Ja sitten tammikuussa 80 kiloinen olla. mutta melko tarkkana oltava eikä saa syödä ulkona. Eilen melkein olisi ollut hyvä päivä vielä käydä subissa kalkkunasubilla, mutta minähän syön muutenkin kalkkunaa raivolla.
Kohta alkaa aamusta Suurimman pudottajan uusinta ja, tarvii katsoa se koska eilen illalla, olin kaupungilla ja lainaamassa leffaa. En tiedä miten pilkut meni tossa virkkeessä. Joskus olen niitä pinkonut mutta jaa a.
Lehtienluku on kesken. Pari päivää sitten tuli uusi tieku ja eilen ostin Closerin. Sitä ja New Diet -lehteä seuraan. En mitään Women's Health, Self, tai jotain öö muodin raamattua tms. Voin seurata kyllä twitterissä kaikki naistenlehdet.
Viisaudenhammas on kipeä ja täytyy varmistaa ettei tulehdu. Tänään menossa rasvanpoistohoitoon toivottavasti kaksoisleualle. Samalla palauttaa toi elokuva. The Host kirjaakin luin joskus kirjastosta mutta piti palauttaa. Ihan kirjan veroinen elokuva.
Haukotuttaa sen verran että olisko aika lopettaa kerronta tylsästä elämääkin suuremmasta, elämä..voi elämästäni elämä nyt tulee hebefrenia kun toistelen haaa haaaaaaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti