anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

29.8.13

Kaikki niitä aplodeja tarvitsee vaikka työn jälki ei olisikaan tiptop

Parasta jos ei mitään kirjoita, kun on näin väsynyt. Heräsin kahdelta yöllä ja sen jälkeen saanut nukuttua.
Neljältä tulee tarkastaja, läpäiseekö kotini siivous vaatimuksia. Olen kyllä sanonut sille, että jos vielä järjestelen täällä enemmän, niin täällä olisi tyhjää.

Sorge lukijat, menin lakkailemaan kynsiä mustiksi wet'n'wild lakalla ja lukemaan loppuun uutta tiekua. Pitäisi olla ehkä jossakin päivätoiminnassa, mutta se meni ohi, koska nyt on liian myöhä

---

Tapsu kävi täällä. Me ollaan pari vuotta tekstailtu ja muuten nähty joskus. Harmi vaan että se on pelkkää seksuaalista kanssakäymistä? Mutta jos se nyt hommaa mulle ne silikonit, niin kai se osoittaa olevansa tosissaan?

Kuuntelen spotifyta. Mun premiumi loppuu joskus ens kuun alusta. Sitten ei voi kuunnella älypuhelimella enää. Oisko tämä soittolista digster fresh tai joku bilelista? Kumma kyllä en vihaa suomalaista musiikkia enää niin paljoakaan. Se on jopa ihan kuunneltavaa silloin tällöin?

Taitaa olla aika minun syödä jotain. Se on okei syödä! Lounaaksi mitäköhän-
oijoi. Parasta ettei anna mieliteoille tms... olisi niin voinut hakea sokokselta salaattisekoituksen.
Vaihtoehtoa tuolla on niin monta ruokakomerossa. Biisoninlihasta pussikeittoon, kananmunista parsakaaliin ja tonnikalasalaatin tekoaineksiin... Eilen huomasin ettei pakastimeen ikuisesti mahdu viinirypäleet joten niistä tuli hilejuoma (kaadoin kuumaa vettä tehosekoittimeen,ei saisi). Tai vaikka proteiinijauheesta joku pirt... omenoita, hmm. Puolikkaan verigreipin ja ne suklaat söin tuossa yöllä.
Aamusta väänsin leivänpaahtimessa ruisleipää ja päälle laitoin hilloa. Nyt juon ylläri, pepsi maxia jääpaloilla (tästä ei pääse enää irti kohta).

mutta hei, taivas putoaa niskaan (ehkäpä vain aurinko porottaisi sinne jos ei olisi pimennysverhoja)...
Miten mä taas selviän kaikesta, aak

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti