anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

11.8.13

Kaikessa on hiilareita

Tein samaa mitä eilen eli käristin kasvisrasvassa kalkkunanakkia ja wokvihanneksia paitsi loput eli enemmän. Puolikas maissintähkä aamulla. Vähän kuin hamsteridieetti. Nyt on taas täysi. 
Harmi että kun vapaus koittaa ja sitä luulisi enemmän olevan aikaa niin ei teekään mieli lukea kirjoja.
Aikas moni asia inspiroi mua eli jos youtubessa on tutkimus lihoaako laihat ihmiset, niin jossain sanotaan että kymmenen kilon lihominen olisi epäeettistä. Mun lihominen taas on ollut epäeettistä. Ei ole päästetty liikkumaan ja ruoka on tarjolla koko ajan. Tosin ero oli 4vk ja mulla kesti kuukausia ja vuosia. 
Ylilaudassa sanottiin että mua on yritetty auttaa ja syytän lihoamisesta niitä. Joo kyllähän heroiiniaddiktin kuolemastakin voi syyttää heroiinia?!
Onneksi ihmiset ei tajua omaa pahuuttaan. Ne valehtelee ja huijaa toisia ihan silmää räpäyttämättä.
Mutta mä näen aika hyvin pikkuvalheet. 

Huomenna tarvii syödä taas ilmaista eli enemmän on tarjolla hiilihydraattia.. Aamupala ja lounas. Vois sitä yrittää syödä vaan rasvaiset ja proteiiniset palat. Ja annoskoossa pysyä. Ei leipää! Ei keksiä!

Näin aamulla unta että söin joka aamu suklaata. Meteli musa kuului mun uneen asti naapurista. Laittelin televisiota pienemmälle unessa ja ihmettelin kunnes heräsin.

Aamupaino satakaks. 
Äidiltä ei ole tullut pitkään aikaa rahaa. 
Ei kai kesällä tarvi. Emt kohta se on viiskymppinen

Ehkä pitäisi vaan lopettaa kirjoitus. Kun tuijotan tyhjyyteen jo ja olen hyvä mitään olla ajattelematta ja sen koommin tekemättä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti