anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

3.8.13

Juu, minä

Kaveri oli yötä ja jotenkin itsensä rääkkääminen kuntopyörällä tuntuu nyt helpommalta. Eilisen jälkeen kestää mitä vaan. Tai no, käytiin syömäs ja paino kilon enemmän. Pakko päästä taas vauhtiin. Olin jotenkin varmempi sen kaverin kanssa vaikka se mitään auttanut kun taas sekoili mutta onneksi sammui. 
Sillä on kuulema hyvä maku ja mä en ole ruma. En kehtaa sen kanssa kyllä enää käydä missään. 
Olo on vitun hyvä. Tuntuu siltä että voisin polkea tuntikausia. Tehdä uuden enkan. Yli neljä tuntia, tänään..?
No jaa mitä väliä. 
Maksoin mun pikalainan ja mulle jäi 129 euroa ja sillä pitäisi elää 19 pvä:ä. Nojees
Kandee kai käyttää kaikki makaronit ja spagetit kaapista jos niitä voi vielä käyttää. Puurohiutaleet oli 5kk vanhoja... 
25min 112kcal tuon näytön mukaan polkenut. Ei tunnu missään. Hikoiluttaa. Mulla on 27 lämmintä mutta kyllähän Madonnakin treenaa saunajoogaa tms. 
Pesen pyykkejä... Jalat kuoriutuneet mustalle lakanalle kun tein kuorinnan. Jostain pitäisi saada hampaidenvalkaisu kun nää on ihan tummuneet jo. Noi liuskat ei oikein ole vaikuttavia. Tai sit tietty halvin ois pestä hampaat mutta Briteissä on valkaisevaa suuvettä listerineltä ja en ole nähnyt vastaavaa Suomessa. 
Pakko muokkaa kuvia :p toi on melko arkinen. Olen ruvennut värittää kulmia ja toi koralli huulipuna on ihku. En tajua mitä järkeä maskarassa on kun unohdan poistaa sen ja ei kukaan edes näe silmiäni lasien takaa?! Sitä paitsi sitä pitäisi vaihtaa 3kk välein. Pari kertaa saanut facebookista näytteenä ripsarin. 
Tsiigatkaa. Toi "salaatti" ja erinäiset brittisuklaapatukat ja alkoholi nosti painoa. Bubble, dairy milk, crunchie, twirl, ja wispa. Sain ilmaiseksi 10€ kun keräsin Punnitse& säästä leimoja. 
Sieltä on kyllä hyvä ostaa vaikka jauhoja ja tiskipesuainetta ja ne on luomua. 
Miksi mä puhun ostamisesta kun mulla ei ole rahaa? Maksoin kyllä mun ostostiliä satasen ylimääräistä mutta ehkä sen olisi voinut käyttää ruokaostoksiin. Murehdin aina tuleeko saatua proteiinia yhtään. 
40min 175kcal nyt polkenut. Alkaa väsyä joo
Tarvisi kunnolla käydä suihkussakin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti