anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

24.8.13

En turhaan syötä mielikuvia

Jos nuolukivipallo vierii lattialla kuivuessaan niin voiko sitä laittaa suuhun, vai miten. Toi on nyt pinkinvalkoinen. On kuivaa kuin hilse, jepulis,. kotona, mun naamassa, missä vaan. Hampaat tähän rikkoo saatana. Alakerran jumputus on päällä taas. Eilen oli pattereihin kilkuttelua. Mistä tota tietää miksi ihmiset meluaa? Joko ne tuntee itsensä lapseksi tai sitten eihän mullakaan syytä ole, hiljaisena olla, kotonanikaan.
Tänään kertynyt roskaa kaksi vuotta vanhoista shampoista jne. Muutoksen on tapahduttava sisältä päin. Sitten leikkasin otsatukkaa ja vähän tuntui liian paksuilta myös muut osat, joten eli ohennussaksilla niitäkin (mutta sitten ne tuntui kuivilta ja hoitosuihketta laitettava jne...)
Paha on vähän akne taas, mut heii löysin mun kaapista ehkäisypillereitäni kolme laattaa,eli olisiko se ihan käyttämätön?! Ja sitten, ja sitten niin - olisi tsägää kyllä- tuota, nyt meni ohi taas ajatus. Liika nopeus vaihteeksi. Edellinen asukas kummittelee ja mä unohdan yli 40€ lääkkeitä kaappiini. Hoh hoi
Kyllä taas ei vaikea löytää mitään kirjoitettavaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti