anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

31.8.13

Älä koskaan ole samanlainen enää ikinä

Oho, tuo videopostaus oli jo kahdessadas teksti.
Eilen meni koko ilta siihen kun päivitin kotisivuja tälle vuodelle, ja meni ohi Suurin pudottajakin. Jotenkin mun klout arvostuskin on laskenut tasaisesti eli mun vaikutus sosiaalisessa mediassa. En tiedä miten sen korjaisi? Oli yksinäinen olokin.
Eiköhän se tästä taas parane...yeaah right...
Mulla on myspacessa kaksi profiilia. Toisella platina hiukset, toinen tummempi, hee... jotenkin se tili olisi saatava takaisin. Voi olla että jos tein sen uudemman facebook tunnuksilla. On pari tyyppiä yhdistänyt jo minuun. Mieluummin kuuntelen musiikkini kyllä spotifysta, kun tuolta vaikeampi kuunnella.
Sitten weheartit:ssa mulla on 20 seuraajaa. Pinterestissä myös muutamia. Myfitnesspal kavereita on kourallinen. Facebookissa lisäämäni kaverit viimeksi on Happystreet pelaajia.
Instagramissa minua seuraa yli kolkyt ja twitterissä vähän yli seitsemäntuhatta. Nekin laskee aina twitterissä seuraajani. Vk.comissa on kavereita 23 ja seuraajia kolme.
Youtubessa yli tuhat tilaajaa. Foursquaressa 150 kaveria. Bloggerissa pari. Snapchatissa ja skypessa se yksi tuttu mies Lontoosta. Facebookissa muutama sata kaveria ja seuraajia yli kaksisataa. Gamecenterissä 35 kaveria. Foodspottingissa mua seuraa kolkyt.
No ei mulla huonosti mene jos miettii? Vähän olen jakautunut eri paikkoihin, mutta mitäs siitä.
Saisi tän aamun käyntiin. Söin puuroa ja proteiinipirtelön. Paino junnaa. Se on vain siitä kun ei liiku. Ei huvita.
Tiedän kyllä että olo paranee kun paino karisee. Tulee ihan sellainen uudistunut tunne.
Vaikea liikkua suunnitellusti, kun ei halua...
En kai mä mitään ole taaskaan sanonut. Heippatiheippatirallaa.

muoks. tää ei suostunut julkaisemaan joten leikin webbikameralla... onpa mun tukka hiirenruskea. Tai no on tuossa toki tummempaakin mutta silti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti