anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

28.7.13

what a lovely day

Ehkä synttärilahjaksi itselleni mä hankin ne ultraäänihoidot.. kasvoille hoito ja leuoille toinen kavitaatiokerta. Maksoi sataviis euroa ja mä otin pikku lainan sitä varten. Eihän mulla silleen rahaa olisi. Groupon hullutuksiin kun mun pitäisi maksaa joku siivouspalvelukin. Tänäänkin ostin shindo huultenrajauskynän 25e. Siihen meni sitten aikas iso haukkaus rahoistani. Mutta kun paljon parempi korallinsävyisen huulipunani kanssa. Kaupasta limsaa ja mehua vain. Söin härkäruukun lounaaksi ja kävin Daddy's Dinerissa hampurilaisella (lautasella oli myös ranskalaisia). Ei silleen ole nälkä, vaikka olikin, kun kävelin. Foursquaren ennätykseni on jo 360 pistettä. Olen varmaan viisi päivää jo mennyt kaupungilla käymään Tammelassa päin.
Tänään se soitti se joka on todistanut mulle facebookissa pitkillä viesteillä päivittäistä rakkauttaan ja rakastumistaan minuun. Tai soitti se jo aikaisemmin mutta olin vessassa ja en kuullut mitään ja luulin että se on joku mustaihoinen. Tai siis se kuulostaa vähän... jaa-a. Ulkomaalaiselta? Nynneröltä. Emt.. ehkä kun kuvittelen vielä enemmän kuvat+ääni niin alan hahmottaa sen todellisena.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti