anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

16.7.13

Välipäivä

Pitäisi keksiä jotain muuta kuin kuntopyöräily, koska takamus tulee kipeäksi. Peruutin ajan lääkärille, koska ehkä se muutaman päivän kestänyt vatsakipu oli vain kroonisia kuukautiskipuja... Ainakin se on poissa, kait. Tai sitten ei.
Olisi kiva ollut lähteä kyllä pois kotoa hetkeksi kaupungille? Toisaalta ei kehtaa. Tämä ei ole Lontoo, missä kukaan ei välitä mitä muut tekee. Hukkuminen 10 miljoonan muun joukkoon oli jees. 

Söin aamupalaksi palan leipää ja tuorejuustoa ja loput siivut kermajuustoa. Vettä olen yrittänyt naukkailla enemmän. Tarvii kai taas käydä kaupassa tai sit teen jotain perunamuusia ja kanapyöryköitä tai lämmitän wokvihanneksia tai pastaa ja kastiketta tai kanakeittoa maistaisi taas sen verran mitä pystyy nutrilettia. 
Paino vaihdellut puolitoista kiloa eilisen ja tämän päivän aikana. Muutenkin sitä on ollut vaikea saada putoamaan. En mä tiedä mitä sitä tekisi. Aina voi kävellä rappusia ja viedä roskia kait. Tai hyppiä hyppynarua tai jotain, kahvakuulan ei anna pölyttyä. Kai sitä sykettä jostain saa ylös. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti