anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

16.7.13

tuntiviisari se vain vaivaa eteenpäin

En mä pystyisi elää vähäkalorisilla keitoilla tai vauvanruoalla! Tarvisi oikeasti kokeilla joku paastojuttu, koska mä syön vakituisesti joka päivä jotain...

Rowlingiltakin on uusi kirja tullut 3kk sitten salanimellä. Tai no, 38 sivua lukeneena tuosta sen yhdestä ei-potter kirjasta, tekisi mieli ryhdistäytyä taas lukemisen saralta.
Ehkä nyt kun kävin Englannissakin, mua voisi kiinnostaa tuollainen luokkaero juttu. Tai sitten toi mysteeri The Cuckoo's Nest. Melkein ostin sen itunesista mutta helvata mulla ole kahtakytä euroa ja enpä tiedä jaksaisko kuunnella 15 tuntia...

Siinä mulle tekemistä seuraavaksi puoleksi vuodeksi jos aion laihduttaa kolkyt kiloa. Jos nyt ensin kokeilisi kuntoa kohottaa ettei koko ajan hengästy ja hikoile. Siitä vaan kilon painot käteen ja kahdeksan kilon kahvakuula heilumaan ja varmaan pystyn viisi minuuttia ehkä, vaikka jos aikoo polttaa 36g rasvaa niin sitä saisi tehdä tunnin? Kiitos keventäjät tästä informatsuunista. Ihan varmasti oli sen verran rasvaa paahtoleivän päällä tänään. Ei tuu kesää.

En tiedä onko kesä jo loppumassa vai miten? Englannissa se kesä on myöhempään luulisin? Aah, englanti... miks Englanti? Koska se mun salarakas on siellä, vastasi hän siis itse, että koska hän on siellä. Tuli joku kyynel silmäkulmasta äskön, en tajua miks. Tarvi kai kosteutusta? Ei ollut mikään yhyy kyynel. Se oli vaan, että Ooh, Englanti -kyynel... hee emt. lämmin kyynel. Siis varsin pikkuseikka. Ei edes vierähtänyt.

---
Kirjoitin minusta ihan kelvollisen pituisen tekstin ja noin pois päin, mutta tämä ei suostu taaskaan julkaista sitä, ikinä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti