anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

29.7.13

Se mihin on varaa, on varmasti upeaa

Huh. Pitäis ehkä useammin kävellä. Nyt tiedän tuon kuntokolmosen. Jos lähtisi täältä sinne, se olisi jo kolme kilometriä. Vaikka miksei sitä alkaisi kunnolla kävelemään. Saattaa kestää kuulemma kuukaudesta puoleen vuoteen saada paremman kunnon. Juokseminen johtaa sydänkohtaukseen ja sitä en aloita kyllä koskaan. 
Kävin pitsalla ja söin puolet. Loput foliossa. Tänään pitäisi vielä kanaa paistaa ja sen kanssa jotain riisiä kastiketta. Myöhemmin.
Aamulla 105,9 paino. Hitaasti mutta varmasti tuhannen kalorin vajauksella kilo viikossa. Toivon niin, takapakit on mälsiä. Ihan hyvin etten ole lihonut merkittävästi kun olen yksin asunut. Vaikeampaa kun ei saa lähteä salille tai uimaan eikä mihinkään ja koko ajan joku varmistamassa että saadaan ruokaa. Mutta nyt kehotetaan että päivä olisi hyvä mihin vain. 
Mietin että mulle jää kolmesataa vakuutuksen ja puhelinlaskun, vuokran ym takaisinmaksun jälkeen mutta sit on vielä sähkö ja netti, ruoasta puhumattakaan... Ja pitäis hiljalleen maksaa klarna tiliä pois. Eli ei shoppailua minkäänlaista tulossa. Tietty vaatteita saa sit jos onnistuu laihtumaan. Mutta kaapissa on kyllä 80 kilon vaatteitakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti