anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

17.7.13

Orgaanisesti valmistettu ei paljon vahvassa maussa säästele

Tilasin jalkakuorintasukat sekä julisteen minusta Lontoossa ja 9kpl kuvia Lontoosta paperikuvina.
Se on melko vähän kyllä. Toisaalta mitä teen 150:llä kuvalla yhdestä nähtävyydestä, jossa vietin tunnin?? En saanut edes digitaalista opasta tai leimojenkeräilyvihkoa tai salaisia ekstroja jonka saa vain lippunumerolla netistä, koska yksi idiootti (minä) mennä hupelsi hankkimatta lippua luukulta koska oli kiire sisään! Sinne pääsisi siis melkein kuka vain joka sinne pyyhältäisi! No hups.
Tänään olin vähän koko illan deittisivustoilla ja tilailin noita kuvailemiani juttuja. Aamulla tulisi herätä aikaisin jos aion kahdeksaksi mennä tiettyyn pisteeseen Tampereen kartalla ja jatkaa sieltä eteenpäin sairaalaan kuvattaviksi.
Onko tämä nyt sitten helppoa elämää?? Kun tarvitsee olla huolissaan ettei lääkkeet tuhoa sun valkoisia aivosoluja liikaa, että tarvitsee tarkkailla aivoja? Eikö ne voisi kertoa mulle aivojeni perusteella jotain minusta? Oli siis mulla se tauti, ei ollut, tai muuta. Tekee pahaa että joka ainut Tieteen Kuvalehti ne mainitsee tämän sairauden. Bongaan sen joka lehdestä! Tällä kertaa se liittyi kaiketi siihen että kokeillaan rakentaa virtuaalisia aivoja seuraavassa kymmenessä vuodessa, ja että voitaisi nähdä paremmin siinäkin terve ja sairas aivo.
Ottaako aivoon tämä sairas aivo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti