anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

29.7.13

Oon mä kyl foxy näinkin

Mun täytyy innostua aina vain enemmän mitä enempi painoa lupaa tippua. Siis tekojen suhteen vaikka eksyä uimaan ja tehdä joku px90 dvd harjoitus (ah muistan kun rintalihakset viikon kipeet)
Tai pilateksella keho haltuun? Jos yritän nostaa jalat pään taakse makuulta, niin selkään sattua kirpaisee ylipainon vuoksi. Onnistui sängyssä kyllä. 
Vaikka söin tänään melko rankasti/tuhdisti niin a)söin vain puolet pizzasta b)öö no en tehnyt riisiä neljälle vaan tasan yhdelle. Niin ja oikeastaan lasillista viiniä ja yhtä kaljatölkkiä ei pitäisi edes laskea. 
Paino oli 107 mutta saa luvan aamulla olla 105! Onhan sitä sulateltava ruoka vielä mahassa ja nestettä kertyy päivän aikana jaa jaaaa... 5vk ja se on 101. 22vk ja se on 84! Eli saa luvan lähteä. Sitä edemmäs en ole ajatellut esim. 2 vuotta. Jos jatkan 1-2 vuotta tätä ottaen huomioon vaikeutumisen niin... 2015 mä olen laihduttanut just sopivasti ja sit kun siinä 28 iässä parhaiten laihtuukin niin eipä tarvi, saan pekkasia. 
67kg täältä tullaan!!!! (Normaalipainon yläraja mun pituudella) mut oon kyl isokokoinen muutenkin nimittäin reidet hartiat jalat ym mut ei olisi keskivartalosta lihava --- eikä kaksoisleukaa piilottaa ja sit en osaa ollakaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti