anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

31.7.13

Olisin kävellyt jo kilsan tätä kirjoittaessani

Vaikea tehdä mitään kun ei huvita tänään mikään. Tein aikataulun itselleni ruoka-ajoista, mitä optimaalisesti syödä ja katsoin esim, paljonko kaloreita aterialla ja sit tietty että olisi kauneusrutiineja ja rentoutumista kuin läskileirillä Briteissä. Kaksi minuuttia heiluttelin käsiä ympäri, sivuille, ristiin ja hypin mutta ei sit enempää. Eilen kävelin kuntokolmoselle mutta piti tulla takaisin. Olisko puolitoistatuntia mennyt siinä. Jaloissa pienet haavaumat mutta en laita rakkolaastaria. Miksei kengät ekalla kerralla tehnyt niin. 
Kai mun olisi pakko ryhdistäytyä. Heräsin seitsemältä aikataulun mukaan ja nukkumaan menin ysiltä. Se taitaa olla liikaa unta?
Jos tänään vaikka parsakaalia päivälliseksi. Iltapäiväteellä jotain. Liikaa ruokaa tuntuu joskus olevan vaikka ei sitä toisaalta. Tein eilen patonkeja kotona mitkä täytin kuin pitsan.
1380 mulle on kaloreita suotu päivittäin syödä myfitnesspalilta. Siis jos 230 kalorisia aterioita kuusi? Muutaman tunnin välein. Mut pitäisi olla hedelmää ja proteiinia. Ai niin ostin omenoita jos tekisi taas smoottieta. Protskujauhetta ja marjoja siihen. Paitsi koska syödä?
Menen iltaisin nälissään nukkumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti