anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

24.7.13

nykyhetkessä ken elää, hänellä onni suopi

Päivitin eilen kajsablom.comia. Piti tehdä vaikka mitä diaesityksiä mun matkasta mutta kuvia ehkä vähän liikaa ladata siihen. Ja onhan mulla se video youtubessa mun kuvista hp studioilla.
Tänään olisi tiedossa matkaa Arboretumiin mutta en haluaisi lähteä.
Unohdin sunnuntaina onnitella yhden kaverin synttäreinä.
Mitähän olen mahtanut tehdä sellaista, että on voinut unohtua? Mulla ei oikein ole edes elämää, vai onko. Mun päivätoiminta on kesän kiinni kuukauden ja olen vain kotona. Tämän voisi niin käyttää hyväkseen laihdutuksessa. Vaikea uskoa että tästä montaa kiloa laihduttaisi kovin äkkiä. Ei sillä, ettäkö en söisi vähän mutta jos ei liiku, niin ei se siitä hupene. Ja vesi, sitä pitäisi kulautella koko ajan kurkusta, muuten kilot tulee heti takaisin voimalla.
Jotain alienia voisi hieman pelottaa tämä ihmisten kamppailu painonsa kanssa :D
hohhotihoi. Heräsin viideltä ja sit jäin sänkyyn ja olisi voinut olla siel kauemmin mutta tungin koneen päälle. Se oli ehkä väärä tikki. Tähän jää niin nopeasti kiinni.
Nykyisin pelaan Fairylandia facessa. Siinä on puutarha ja kukat jotka kasvaa siinä, niin ne lasketaan yhteen monta neliötä pelaajat on vapauttaneet kun ne kerää kukat joidenkin päivien päästä ja saman verran ostetaan sademetsää joltain Adoptoi sademetsää -organisaatiolta.
Tänään varmaan palautan noi blurayt. Ja mitäs muuta. Ei oikein ole mitään suunnitelmia muuten koskaan.
En ole polttanut vähään aikaan tupakkaa? Unohtunut kai. Tai sit ei jaksa mennä parvekkeelle. Ettei huoneiston lämpö laske tai mene hukkaan. Nyt on jo 24 astetta yyh niin vähän. Niin ja tupakoivat on lihavempia. Vaikka lopettaminen lihottaisi niin silti.
Mitähän kummaa. Näin unta että Naomi sai kiinni mun isän perhettä niiden toimistolla puhelimitse ja käski lähettää terveisiä.
Voisi olla kertomatta enempää kun kerran mennään uniinkin jo. Kaikkea turhaa millä ei enää seuraavan tekstipäivityksen jälkeen ole enää merkitystä. Sitä se elämä on, menee eteenpäin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti