anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

15.7.13

näpertelyä, vainko.

Kas, kymppitonni kävijöitä. Multa on kestänyt yli puoli tuntia saada tämä sivu esille mun tietokoneesta? Konhe ei oikehen pelitä.
Tuossa syy miksi minulla motivaatiota tehdä jotakin? Vasta kaksi tuntia tänään polkenut. Sitten jämähdin jotakin, emt, odottelemaan Suurinta pudottajaa? Eikä tajunnut että siinä menisi tunti ja että sitten tekisi mieli lässähtää läppärin eteen... no poltin mä ehkä viissataa kaloria?

Olen syönyt vain leipää ja tuorejuustoa Suomeen tultuani.. periaatteessa... aika epäterveellistä.
En lihonut tai laihtunut Englannissa.

Kiva pieni rusketuskin ehkä. Kiva iPhonen suojakuori, 10 puntaa :/

Olen ihan liian lyhyt kantaa näin paljon painoa. Mulla on niin lyhyet sormetkin. En saanut beppya vaginasta ulos itse. yhyy? Ja mulla on kuulema naisen sisäelimet, jotka muuttuu sekin iän mukaan. Plöö, naiseus. Se sanoi että kun sen puhelin vibraa, se kuvittelee että se on multa ja sitten se saa stondiksen. Siis tyyppi on ihq.

Luulenpa että se mahakipu oli vain kroonista menkkakipua, koska se oli hetken poissa mutta nyt se vammauttaa ehkä taas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti