anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

15.7.13

En voi olla näin ikuisesti

Lidlin voileivät on pahoja... tänään lounastin niiden eväitä ja äsken join ehkä desin vähäkalorista kanakeittoa.
Siivonnut ruokapöytää ja muuta... Odotan ikkunanpesuapua mummun lahjakortin muodossa?
Juteltiin ettei kannata jäädä tuleen makaamaan (?) ja vaan tulisi takas maanpinnalle eiku arkeen.
Siihen kämppään verrattuna mun asunto enemmän sisustettu. Vähemmän siisti kai sitten.
Odotan kyllä jos saan sen miehen käymään mun luona tammikuussa?
Ei ole ruokahalua tuon mahan takia... la iltana vaan ilmestyi kivut.
Koittanut pysyä liikkeellä. Olen vahvempi, motivoituneempi ja nopeampi...
Miljoona pientä asiaa kaihertaa? Ettei lentoasemalla myyty mun tupakkaa. Tämä kuukautisjuttu...
Välillä tuntuu että se olisi vain kuukautiskipuja mutta kroonisella tavalla?

Once a fuckbuddy, always a fuckbuddy. En mä silti uskonut että se oikeasti hankkisi mulle kaikki matkustukseen liittyvät liput lennoista juniin ja paateista hisseihin ja taksista maanalaiseen, sim korttiin... sekä elämyksiä teatterissa ja elokuvastudioilla ja viel tekisi ruoan ja muuta..? Odotin kyllä sänkypuuhista enemmän? Ja niin vieraanvarainen ja lempeä ja herttainen ja kesti minun temperamenttini...
Mistä näitä partnereita lisää? Heh...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti