anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

22.7.13

Ei mitään virheitä nyt taas

Tuntuu kuin olisi jossakin toisessa maassa kun vertaa kuntoutuskoti ympäristöön. Tuloksena vain on tällainen läskipekka. Tai no, mikä lie rasvasandra. laihduin jo alle sadankuuden, mutta sitten tuli kilo lisää vaikka söin vain salaattia ja voileivän tms.. mutta makailin kait liikoja. Tänään söin loput nachokastikkeet tortillasipsien kanssa. Hottia juusto, salsa, guacamole ja jalapenoja sinne sekaan. Aamulla söin jogurtin. Miksi nälkä jos edellisenä päivänä on vain lihonut, pfft.
Kävin kaupassa ja ostelin mitä mieleen tulee tälle viikoksi... Sillä tarkoituksella että olisi tappaa aikaa vaikka keittää riisiä tms. mutta eipä tuota kokkaukseksi voi kutsua. Teki mieli vähän lohifilettä sellaista mikä uuniin laittaa valmistumaan ja olisin marinoinut sen varmaan jollain salaatinkastikkeella :p Tai jossain oli joku resepti sellaiseen en nyt muista mitä siinä marinoitiin.
Ehkä ne köyhät ritarit eilen tappoi mun laihdutussuoran. 4kpl täysjyvä paahtista on jo yli 200 kcal ynnä siihen hilloa ja ne oli tehty kananmunaan ja mantelimaitoon. Ihkua että mantelimaito on tullut tonne lähikauppaan. Sitä sinne kaipailinkin jo, vaikka en mä mitään ole kellekään toiveistani sanonut. Voivotellut ehkä että olen ostanut manteleita ja mantelirouhetta mutta en ole tehnyt mantelimaitoa vieläkään.
Jaa huomasinpas juuri että tässä tulee paljon tekstiä ruoasta. Mutta välttelen niin paljon muuten ajattelemasta mun lontoon tyyppiä. Se ignoraa mua skypessä. Tai siis on offline. Mä ajattelin että se oisi vaan Lovebox festareilla mutta ei se oo tullut takas.
Joku facebookissa kirjoitti haluavansa tuntevansa minut ja tulla ystäviksi, niin tuota olisiko irlantilainen mutta tekee töitä jossakin merellä insinöörinä. Sehän olisi hienoa mutta tarvitsisi ensin tavata Suomessa kait. Ja harva englantilainen täällä sinänsä käy, minua tapaamassa tai työnsä puolesta muuten. Joita voisi silleen partneriksi harkita. Toi oli kyllä ihan lupaava mutta en tiedä mitä vastata sille. Toisaalta on parempi jos ei kerro kaikenlaista itsestään, minulle näin siis?
 sain reseptin isällä käydessä

 vika ilta pastaa lontoossa

 näitä oli kaikilla

 omonommnom. olen ainoa siis joka tykkää. happy birthday to me.

 pahimpia oli raa'at kananmunat ja oksennus mutta kyllä kirsikka ja vesimeloni ja kaneli oli kans hyi.


 melki 80 vuotta kun britit ei ollut voittanut tenniksessä joten toi teki historiaa ja se oli joka lehdessä. jännä

 popkornia

 eka kerta s(tarb)uck:sissa eli frappucinoa

 jotain brittiruokaa emt.. sheppard's pie?

 joo ja nää kuvat on otettu siis mun samsung xcover 2:sella. Ne tulee vähän myöhään kun otin googlen varakopioinnin päälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti