anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

13.7.13

anywhere you go, let me go too...Christine, that's all I ask of you..etcEhkä sitä miestä huolettaa, mitä kirjoitan siitä, mutta ihan turhaan. Hän oli niin huomaavainen! Minua itkettää, koska hän kertoi että hänen rakkaansa on lesbo ja ei saa seksiä siltä eikä voisi kuvitellakaan harrastavansa sen kanssa seksiä. En pysty ymmärtää rakkautta tai miten vaikeaa se voi olla.

Kaksi vuotta oli ehkä liikaa olla tapaamatta... kumpikin ehtinyt muuttua... sanoisko vanhempaan suuntaan. En saanut orgasmeja niin paljon kuin olisin kuvitellut viime tapaamisen perusteella. En ollut enää niin orgastinen. Totta, mä en masturboi oikeastaan yhtään nykyään. Varmaan pitäisi? Emt...

Itkin koko matkan junalla lentokentälle. Meidän viimeinen yö oli ihan kauhea. Mä join liikaa ja liian nopeasti viskiä ja kumpikaan ei saanut nukuttua. Ei harrastettu "goodbye sex":iä.

Skannasin sen kasvoja melkein koko viikon ajan aina kun se oli paikalla. Siksi kun en voi saada siitä kuvaa sen kasvoista. Yritän muistaa sen äänen, mutta se soljuu jo pois pikkuhiljaa. Ehkä muistan, mutta sinne on yli tuhat mailia. Me puhuttiin paljon. Mulla oli vuotoa ja sit mulla oli se raavittu pohje joka vaati voidetta ja sitten piti syödäkin välillä ja se halusi näyttää mulle Lontoota.
En ottanut kuvia sieltä asunnosta, koska se ei ole mun asunto mutta ruoasta kyllä.
Ekana päivänä me tilattiin pitsaa. Sitten lauantaina se voi huonosti joten se ei syönyt mitään joten yhteinen ateria oli vasta kolmantena päivänä (mikä laskettiin).
Käytiin syömässä Goddard's Pies:sa brittiruokaa ja mä söin niitä hyytelöityjä ankeriaita. Sit käytiin Greenwich Unionissa syömässä joku ilta. Greenwich lausutaan Grenich mikä on iihan outoa.
Menin bussilla ja maanalaisella ja junilla ja näköala hisseillä (joihin mahtuu 10 ihmistä) ja laivalla Thamesilla. Käveltiin myös joenvartta kesäfestarien tapaisella paikalla. Shoppailtiin ostoskeskuksessa.
Kirjauduin paikkoihin foursquaressa ja ennätykseni viikon ajalta nousi juuri ja juuri 317, kun se oli sitä ennen 305.

Join lontoolaisia kaljoja mutta nautin vain yhdestä Naomin kanssa pubissa. (tais olla saksalaista). Se ei ollut muuttunut yhtään 7:ssä vuodessa! Kuvittelin kirjakaupan jonka se näytti minulle, ihan samanlaiseksi kuin mitä se oli! Siellä oli kaikkia okkultistisia kirjoja. Siellä oli signeerattuja The Book of English Magic:eja mutta en jaksanut maksaa 17 puntaa?
Harry Potter kamatkin maksoi 50 puntaa ja ostelin vaatteita parilla kymmenellä. Ruokaan ja tupakkaan ym postikortteihin ja mukeihin meni jonkin verran niihinkin. Käytiin Tesco Expressissä, Sainsburyssa ja Waitrosessa siinä ihan lähellä ruokaostoksilla ja se väitti ettei mun ruoat maksaneet paljoa ja se sai itsekin syötyä.
Se rakennus oli ihan uusi kun pitsakuskikaan ei meinannut löytää (niillä ei ollut osoitetta rekisterissä).

Aina välillä sen piti käydä kotona tekemässä jotakin ja maanantai oli pahin mulle, koska olin koko päivän yksin sisällä koska en uskaltanut lähteä yksin Lontoota tutkimaan. Katsoin Rangon netflixistä ja nukuin kun se oli töissä. Kuumuus aiheutti paljon ambulansseille töitä, koska oli vuoden paras viikko sään puolesta. Stanstedissa kun pääsin lentokentälle niin pientä vesituhrua tuli ja se oli ainoa vesisade mitä tuli koko viikkona.

Ei minulla ollut liian kylmä tai kuuma missään vaiheessa. Naama kiilsi ja hiki virtasi vähän ja yöllä kun avasin ikkunan, kaveri oli jäätyä viereeni mutta minä vain olen kuumaverinen kuumavesipullo.

Mä en voi uskoa että se mies maksoi kaiken. Hetkittäin en voinut uskoa, että olin siellä! Lentäessäni sinne, en voinut uskoa, mitä olin tehnyt. Olin urhea. Enhän edes vieläkään tunne miehen nimeä.
Se teki ruoan, pesi astiat, laittoi pyykkejäni kuivumaan, teki ostokset, vei roskat, kaikki mahdollinen? Huolenpito oli musertavaa. Pääsin olla itsenäinenkin kyllä.

Tän pitäisi muuttaa mun elämän kyllä. Siitä kämpästä voisi ottaa mallia.
Mä en ole vieläkään purkanut laukkuja. Päässyt kotiin ja itkenyt ja nukkunut ja miettinyt kaikkea sitä mistä me puhuttiin yhdessä. Vaikka että olin aina menossa väärään suuntaan tai mitä nyt ikinä. Huumorintajuni ja että muistutan häntä Suomesta... aina kusettamassa sitä (taking the piss).

se kävi hierojalla ja sen hieroja sanoi että se näytti rentoutuneelta. Että minä sain sen rennoksi olemassaolollani, vaikka olinkin salarakas (fuckbuddy).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti