anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

perjantaina, kesäkuuta 21, 2013

voisin vaikka vetää vetoa ajastani

Vagexilta saisi erikoistarjouksella 100 000 krediittiä 25$:lla. Eli se on melko liki satatuhatta 30sek katselijaa youtube videoihin, tykkäyksiä, tai kommentteja ynnä muuta.
En mä nyt ole oikein sillä tuulella. Mieluiten ansaitsen krediittejä yksi kerrallaan...

En ollut tänään tuulella lähteä kauppaan vaikka tarvisi vessapaperia ja siteitä. Neljä päivää jo eikä hellittämisen merkkejä ole, niin käytän sit vaikka käsipaperia ja tamponeja. Ei vittu jaksa. En anna periksi muuta kuin laiskuudelleni.

En oikein kai syönyt eilen sen enempää ja pari päivää käynyt jo subissa lounaalla, niin painoa tippunut puoli kiloa. Tulee tänään alkoholin muodossa varmasti takaisin.

Olin siellä tapaamisessa hoitotahojen ja läheisten kanssa ja sain reseptit lääkkeille jos aion lähteä maasta viikoksi niitä mukanani. Se paasasi ainakin puoli tuntia lääkkeiden merkityksestä ja pitkäaikaisesta käytöstä ja miten olen sitoutunut niihin ja aina vain menen parempaan suuntaan kun tavataan. Vittu kaksi kertaa jo jättänyt lääkkeet ottamatta kokonaan ja tällä kertaa jo kuukauden ilman noita pillereitä. Alan kyllä ottaa niitä taas kaiketi kun tulen takaisin. Mutta oloni on ollut ihan normaali ja en odota mitään romahdusta alle puolessa vuodessa. Olen vahvempi kuin koskaan olen tuntenut itseni. Eikö se muka riitä että tietää miten lääkkeet saa käyttäytymään ja näyttelee samat vaikutukset. Miksi pakko tuhota aivojaan niillä huumeilla. Sitä tulee kuitenkin vastustuskykyiseksi ja annoksia pitäisi tasaisesti nostaa ja plää.

Se mies jonka luokse olen menossa Lontooseen... no sillä on kumppani ja lupasin selittää mun isälle että olen sen salarakas. Koska se ei halua paljastaa nimeänsä. Lupasi lähettää ajokortin ja passin blurrattuna ne kohdat missä lukee nimi tai osoite. Ja sit oyster cardeja ja junalipun ja muuta SIM korttia postilla, jotta isä näkee että mä en keksi tätä omasta päästäni.
Koska lähinnä niitä huoletti että koko juttua ei ole olemassakaan ja piti kertoa miksi joku haluaisi mut sinne luokseen. Aika tylyä taas.

Hyvä toisaalta että näkevät minut hyväuskoisena ja sitten kaverini saa aina syyllisen leiman. Jonkun tarvitsee olla syyllinen. (jotain mikä ei ole kaikille ihan itsestäänselvää)
Onhan hän syyllinen että poistin vanhan blogini. Ei se johtunut "koko demin voimista". Minä olen lukenut jo demin ensimmäistä numeroa (olen niin vanha kyllä joo) ja jotkut demi.filäiset ei saa minun nuoruutta pilattua kunhan pilaavat omansa roikkumalla jossain vitun demi.fi

Sitten tänään valtteri festival kutsuu. En ole kovin halukas lähtemään. Kai sitä on laitettava piilarit päähän ja tukka sekaisin vai miten se meni. Voihan aina lähteä pois. Ei minua kiinnosta ne esiintyjätkään sen kummemmin. Voihan jotain hyviä brittejä olla.

olen juonut kohta kolme litraa varmaan juissia kun k marketissa oli tarjous. samoin colaa kannoin vielä kolme litraa kotiin. Aika helposti se kantaminen lopulta viidenteen kerrokseen ilman hissiä.

vessatauko ja muutenkin olen kirjoittanut sen oleellisimman. Paitsi katsoin buffya tänään pari jaksoa. Viidennen tuotantokauden loppupäässä alan olee. Alkaisin kyllä oleen buffy. Dawnkin muistuttaa pikkusiskoani vähän vaikka hän ei olekaan mitään... tai no kyllä mun kaloriina pikkusiskoni on pelkkää energiaa mutta häntä ei taiottu ihmiseksi ja istutettu jonkun perheeseen väärin muistoin. On hän toki tärkeä maailmalle ja täysin rakastettava.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti