anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

keskiviikkona, kesäkuuta 19, 2013

Täytyy viipottaa pois katsomaan telsua takaisin, ahoy

Ainakin minulla on nyt tietokonepöytä tämän alla, mutta tämä läppäri on jo pari vuotta vanha ja se alkaa olla vitun ärsyttävä. Kahden A4 lipun tulostamisessa kesti 20 min. Ei ollut edes tulostimen vika, tää vaan jumittaa noita tiedostoja vartin ihan kuin se ei olisi ikinä tiedostoa käsitellyt.

Tänään ja eilen ollut aika paljon kipuja ja vuotoa ja vartin eilen ongin vaahdosta tehtyä uudelleenkäytettävää tamponia vaginastani. Se meni vähän syvälle että kaksi sormea ei ylettänyt niin pitkälle. Toki sen pitäisi saada vedettyä yhdellä sormella mutta hitaasti se sieltä tuli kun sain sen vähän imemään vettä ja pullistumaan ulos sieltä. Lisäksi katsoin miten Briteissä joka minuutti syntyy vauva telkkarista. Iik olen jo melkein yhtä isomahainen ja raskausarpinen kuin ne äidit, mutta en haluaisi kyllä samaa itselleni.

Lipasto/hyllykkö on melkein kasattu, enää odottaa vasaraa ja ruuvimeisseliä.

Kävin subissa tänään kokeilemassa kalkkunalla sen "flatbreadin" eli ohuen leivän, vähän kuin pitaleipää tai jotakin. Ei ihan yhtä hyvää kuin sämpylä. Pippurin maku jäi suuhun pitkäksi aikaa joten ostin pippuri tuorejuustoa ja söin loput hedelmäiset uutuus neliöleivät mikä niiden markkinointinimi nyt onkaan.
Aamulla danone jogurtti. Ihan hyvin ja paino on pysynyt alle 107. Teetäkin olen juonut, se varmasti auttaa jossain määrin johonkin. Laulajathan juo teetä, jos se vaikka heleyttää ääntä.

Kävin kaupungilla lataamassa bussikortin ja ostamassa buranaa ja päätin kokeilla beroccaa? Jos nyt koskaan pääsen kokeiluvaiheelle asti. C-vitamiiniporeita minulla on kyllä varastossa.

Huomenna tärkeä päivä sinänsä että matkasuunnitelmani tulee muidenkin tietoisuuteen. Sivutaan asioita ja mitään uutta tuskin tulee.

Katsellut tänään vain teeveetä kotona suurimman osan ajasta. kiva kun on sänky jossa voi levätä vaikka asento onkin huono poikittain sängyllä seinää vasten pää ja katsoa 42 tuumaista rakastani, kodin henkeä, vauvaani, minun minun minun...

(vaikka se ei olekaan 3D)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti