anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

maanantaina, kesäkuuta 17, 2013

Siksi että universumi heijastuu sun silmistä, muisk

ainakaan mun blogiin ei löydä jos googlettaa kaisa plom. Se nyt vielä puuttuisi. Tavallaan google on kaveri?
(rutinaa) Tänään olin kaupungilla ja otin 1,5 kauhallista pinaattikeittoa ja riisipiirakan eli karjalanpiirakan. säälittävä pikku nokare sulamaan siihen. sitten kävin kaupassa ja join energiajuomaa ja kaljan ja simaa...aamulla söin activia jogurtin ja puuroa. toi ruokapuoli on hoitunut jo kai sillä. Että oikeastaan ei edes ole ruokahalua koska tupakka on vienyt sen (ehkä jo vähän aikaa).
Ostelin kaikenlaista hygieniatarviketta ja sukkaa. Eipä noissa peleissäkään mennyt omaisuutta kun maksoi facebook krediiteillä jotakin tassuja. Ja yksi laina enää oli ja nyt sen maksoin...grouponilta tuli palautuksena 70e siivouspalvelun vähäisten resurssien vuoksi. No, siitä ei sen enempää... kai ne siivoajat jotka kerran kävi sai jotain 2x13e siitä mun kämpän perussiivouksesta. Eli mulle ilmaista huvia siihen päälle. Jos tiätte mitä meinaan. Tutorointia ja sellaista "positiivista" you made me to hate vagina -tekstiä lopuksi facebookin viesteissä siltä yhdeltä. Ihmisiä tarvitsee vain jaksaa, koska muuten niille alkaa vitu- pottuilemaan.
Tai miksi jaksaa, jos kerran ei ole mitään väliä toisella ihmisellä itselle. Ihan turha sitä ruveta mitään ärsyttämään ja venkuttelemaan kikkailemaan mitään ylipäätään ollenkaan, nada. Ehkä kännissä jos ei jaksa toisen juttuja niin sit saa. Korkeintaan heittää jotakin toiveita ilmoille mutta tuskin niihin vastataan.
Alkoi pikkasen sattua otsalohkoon eli tod.näk. käsittelen jotakin minkä koen epämiellyttäväksi tilanteeksi.
heräilen edelleen ennen kuutta aamulla...aamutupakat siinä sitten vetäisen heti kun herään. Vannoin joskus etten sitten ikinä ala niin tekemään koska se jos mikä on koukuttavin aika alkaa joku paha tapa. Odotan vaikka mieluummiin klo 11-
mutta ei se odottamalla kuolema tule sen nopeammin. HAH. Joo mun kaverilla on devicin tauti ja se on ((??)) ollut 1,5 kk sairaalassa eli tuskin tulee Särkänniemeen :'( Miksi, voi miksi? Ellei kuolema oisi kuolema niin tappaisin sen. :D (joo just näin tuli ihan joku Siskoni on noita mieleen missä Prue koittaa vähän huijata kuolemaa... tai oikeastaan koko siskokatraalla oli jokaisella oma suhteensa kuolemaan. Daa menetys.)
Heippa heii olikos sitä kivaa asiaa vieläkin. Oikeastaan aika ankeita noi loppulausunnot, sanoi psykologi kun huoralla vieraili. Niitten lompakko tekisi mieli kyllä...anastaa väkivalloin ;P
Jeaa eli siinä salaisuutta poikineen jos luki tänne asti.
Kivasti kyllä kaikki. Oikeastaan. Niinku et en mä itteeni kuseta jos kuvittelen vain mielikuvitus masennuslääkettä ympärilleni. Toisaalta vaikka tuhat suomalaista tulisi johonkin harjoittamaan sananvapauttaan minusta, niin eipä toi. Mikään ei oikein tekisi vaikutusta minuun enää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti