anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

27.6.13

Oksennus refluksit suussa

En ole syönyt eilen juuri mitään (aamulla kahvilassa lohileivän ja kotona pastaa) ja lihonut kilon varmaan sen helmeilevän karpaloviinin takia. Edes mun matkalaukku tähän mennessä ei paina kuin alle kaksi kiloa. Vitut ei ole reilua!!!
Katsoin skitsofreniasta youtube videon ja siinä aikaisessa puberteetti-iässä oli ihmiset vetäytyvämpiä. Mä en ole koskaan ollut vetäytynyt tahallani muusta syystä kuin että koko paikkakuntani nuoret on olleet täysin perseestä. Ne kerran alussa tuli mun naamaan kyselemään mistä olen tullut ja lopetti siihen. Inhottaa ajatella niitä pikkukaupungin tyyppejä joita joutunut sietää. Ei Suomessa taida paljon olla tarjottavaa siedettävästä seurasta pikkukaupungeissa. 
Ja sit se tarina minkä psykologit on keksineet mun nuoruuden vaikeista psykooseista ja negatiivisista oireista on ihan puppua. Tunsiko ne mut muka silloin? Enemmän psykooseja on demi.fi foorumilaisilla. 
Toisaalta mun nettikaverit on hylännyt mut kaikki... Kukaan ei halua olla kaveri Facebookissa. Ymmärtäisin jos oikeesti kuulisin ääniä tai näkisin asioita tai olisi jotain harhaluuloja mutku ei oo. 
Siksi mä vihaan ihmisiä kun ne ei välitä takaisin.
Ei ole reilua mikään ei. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti