anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

tiistaina, kesäkuuta 11, 2013

jos pääsi haluat raivata tyhjäksi nyt ja kiireisenä pysyä niin takuulla yllätyt

Voisi tulla melko levotonta juttua jos nyt alkaisi jotakin kirjoittamaan niin stressaantuneena ja ahdistuneena ja muutenkin. Paras jättää muutama sana pois koska oleellinen tuli jo mun olotilasta selville.

Äsken ilmeisesti oli huono olo kun olin juonut kahvia, kaakaota yms kahvia polttanut ja pihalle tuli pönttöön jotakin mustaa tuhkaa ihan niin kuin olisin tyyliin syönyt sen tupakan.. yäk. onneksi ei enää ole ruskea kieli kun siis avitin vähän oloa

tein videon youtubeen. olen nukkunut varmaankin melko vähänlaisesti koska heräsin yöllä aamuyöstä.

heikottaa ja röyhtäyttää ja väsyttää ja kutittaa vieläkin ja kaikkea superherkkää. inhottavuuksi puhelen. joo suorastaan kuumana käyn vittu vali vali ui ui vinku vinku... ääh.
Ei jaksaisi. ei se ruohokaan siitä lujitu kun sen yli ajetaan.
Pitäisi nyt oikeesti. En mä tiiä vittu. Pitäisikö kokeilla lääkkeiden ottamista vaihteeks. Jos tuntee olonsa normaaliksi niin miten se voi pysyä todellisena.
Eiiiih kun ahdistaa. what in the fuck to do.
vaihtoehtoisia rattaita pyörii mielessä mutta mikään ei vaihda suuntaa oikeaksi. jokaisella rattaalla on oma määrätty polkunsa ja ennaltamäärätty. siis ei niiltä nyt voi vaan pudota.
time is money but the only difference is i own it -pitbull
ottaisi vaan rennosti..relaisi. mutta ei toi activia jogurttikaan saa mun mahaa tosta noin asettumaan.
otan buranan. ehkä se menee ohi.


olisi ees lumelääke vaan. Kyllä tämä tästä. Kohtahan mun varsinaisesti jo pitäisi alkaa heräilemäänkin.
Miten mä voin lähteä mihinkään tällä olotilalla!
Tietäisipä mikä stressaa ja ahdistaa. Kai tälle syy on. Miksei olisi. Ratkaistavana X yhtälössä stressiyhtälö.. no nyt tulee herätys...

Eikös maailma voisi lipua vaan ohi ja minä olla tarkkailijana ja nauttia kauniista kuvista. Mutta maailma on sairas. Kauniinväriset karkit on syöpä, ne on lisäaineita ja sokeri on huume, ja ihmiset parasta aikaa oksentaa pois niitä karkkeja ja niille tulee huono omatunto... Pahuus on puute siitä mikä on luonnollista.


Kenties alan taas nähdä jotakin tämän lerppuluomen ali vaikka itkinkin joskus yhdeksän tuntia. Ei mun silmät sentään niin turvonneet ole olleet enää. Tai siis nyt alkaa ehkä, joo... heräilemään tuosta savumyrkytyksestä ja kofeiinimyrkytyksestä ja muutenkin hermojen päät rauhoittuisi kun ei enää kutittelisi niitä hmmm. epidermikseni ja ahdistukseni ei sovi yhteen soppiin.

jos vaan jaksaa uskoa ja näytellä sopivan määrän niin eiköhän tuo tuosta tosissaan sitten kun ja jos ja kun ja sitä varten ja kumpi ja kampi ja niin pois

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti