anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

17.6.13

Ihminen tietää että huominen tulee aina ja että nettikiusaajat löytävät uuden kohteen kyllä

Paskalla ihmisellä viittaan lähinnä ns. perusterveeseen jolla serotoniini kierrättyy aivoissa. Ehkä se on mun tapa vain. Itselläni kun ei anneta sen kiertää vaan se on jumissa. Siitä pitäisi tulla hyvänolon tunne sama jos oisi huumeissa, näillä "laillisilla huumeilla" eli ns. lääkkeillä. Jos niitä vetäisi nenään voisi vaikutus olla eri ja vähemmän pitkävaikutteinen.

Joka tapauksessa ei lenkille lähteminen auttaisi mun laihduttamiseen. Niin kuin kirjoitin, niin kävelen 21km vähintään joka viikko. Eli puolimaratonin. En istu läski perseelläni mäkkärissä 24/7 tai kärrää kiloittain suklaata lähikaupasta. En väitä yhteiskunnan tehneen minusta läskiä, mutta syytän jokaista erillistä ihmistä jotka olen kohdannut sairaalassa ja muutenkin hoitotahoja. Minua ei päästetty kolmeen vuoteen edes kuntosalille tai uimaan kuntoustuskodista. Aina oli niin vitun tärkeämpää sitoutua ruoanlaittoon tai siivoamiseen tai muuhun paskaan...yritin kyllä tuntikausia poljea kuntopyörää mutta siitäkin tuli perse kipeäksi.

Miten voi edes kuulla kun sanon kutiaminen ja kuulla syöminen. Noissa kommenteissa youtubeen ei ole järkeä. No mitä vittua siitä jos saan kaksisataa tykkäystä johonkin videoon? Yksi paska idiootti siihen ei paljon vaikuta.

169,9kg oli aamulla klo 3. Lähinnä koska voin pahoin näistä kommenteista koko päivän enkä ole pystynyt paljon kokkailemaan muusia ja lindströminpihvejä. Ihan kiva päästä alle sen painon missä olen jumittanut viime aikoina mutta at what cost. Millä hinnalla.

Jättänyt tietokoneenikin päälle koko päiväksi valmiustilaan jos vaikka sattuisi tarvita. Luulisi että sieltä saa tukea. Ja jos näin moni olisi välittänyt (kyllä kutsun haukkumista ja trollaamista välittämiseksi) niin kuka tietää missä olisin oikeasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti