2.6.13

hyperherkkyyttä

lääkkeitä ja alkoholia mulle tänne nyt heti ja olkoon se ratkaisu. ei nekään voi loputtomiin mua lamaannuttaa. mutta kun mua ärsyttää kaikki ja jokainen karva mikä hankaa kasvoja tai johto joka osuu jalkaan tai vaate joka tekee punaiset jäljet mun olkapäähän tai sit noi mun kutiavat sääret! kaikki paikat kutiaa ja on sitä kuivempia mitä enemmän niitä rasvaan

it's needles and pins i've got you under my skin

ahdistukseen ja masennukseenhan mulla ne lääkkeet on. ehkä tämä jotakin siihen maastoon oisi.
voi pillujen isä saatanan vittu. mä en kestä. ehkä toi kuumuuskin. hikoan ja sekoan.

No comments:

Post a Comment

Oli synkkä ja sumuinen yö...

Sumu ja pimeys ja paljaat puut ym huono näkyvyys ja kaikki valot siihen, niin on melko kaamea kattella kun on just ollut kattoos kauhuleffaa...