anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

30.6.13

Ei voi pilata elämää joka on pilattu niin monta kertaa kuin mun

Miten vitussa joku jaksaa kommentoida mun blogiin täyttä paskaa. Ne on ite niin vitun läskejä et niitten on ollut pakko laihduttaa ja sit käskee nauttimaan lihavuudestani?
Vihaan sarkasmia ja se on ilkeää. Mä en tee ilkeyttäni näitä kirjoituksia vaan puhun täyttä asiaa mikä toimii mulla. Jos juon päivässä 1,5 L pepsi maxia niin vitun väliä jos hampaat kuluu oksentamisessakin... Tätini löi mun hampaat sisään ja en varoisi sen jälkeen kuin ihmisiä. Ihmiset on mitä ne on koska kokemukset on muokanneet niitä ja se on behaviorismia ja kogniitivista tietoa. 

Kastoin talviturkin tänään rantasaunasta lähtien. Jos olen ollut yötä hätäkämpässä saarella niin aamuyöstä olen herännyt huonoon oloon ja pakko käydä oksentaa. Ei ne enää pidä sipsejä siellä. Hyvä jos kerran kesässä käyvät vaikka johtavat koko kerhoa. Toki vaarin tilanne on huono ja alkaa käydä pattereilla 1,5 vk päästä. 

Kohta katsonut Avaa kolme tuntia ainakin. 
Mulla on banaanikärpäsiä joten ostin banaaneja säilöön. Ne kärpäset lentää koko kämpän ympäri ettien niitä ja pääsee pois keittiöstä. Tiedän et ne aistii ne banaanit. Mulla ei kyl ole ikinä mitään hedelmiä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti