anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

perjantaina, kesäkuuta 14, 2013

dictum fakctum ;~D

Miten voi näin unohtaa jonkun päänkuvauksen ajankohdan? Sehän voi olla koska vain tai olla ollut jo mennyt aika. 27.5 sain lapun sinne ja nyt on kulunut näin paljon aikaa ja en muista koska minun olisi pitänyt ja minne mennä. Tosi muireaa nytten.
Tai siis ironista ehkä? Pää pitäisi testata ja sit unohdus koska sitä pitäisi mennä tutkituttamaan.
Mainiota todella, mainitoakin. Just näin!!
No en saa hutkia itteeni tämän takia.
Mulle on tänään tulossa postista jotakin 14-16.00. Sitten on illalla synttäreitä. Eli voisin kyllä koska vaan häippästä täältä. "Ensi viikko tulee todella nopeasti" -perjantaina kuultua
Ja sitä nopeampaa mun tarvitsee selittää miksi miten minne koska jne olisin menossa Lontooseen mun isälle ja "hoitavalle taholle" jne. Tänään mietin tyhjään vatsaan että pakko saada nyt päälle sellainen itsepäisyys millä sinne myös lähdössä olisin. Tiedättehän? Painaa "matkustus mode" päälle tms. Siis ei se moodi, mikä lähes nukahtaa matkalla tai alkaa selittää jotain mielenkiintoista suurellä äänellä niin että koko bussi kuuntelee.
Luin tänään Ilta-Sanomat ja Aamulehden. Kiintoisaa juttua sähkotupakeista nyt ainakin. Ja sitä tavallista surullista uutista. Jokapäiväisestä lasten pahoinpitelyistä, onnettomuuksista, ja Suomen velkataakalla mässäilyä uutista.
Nuo jäi eniten taka-alalle mieleen. Taka-ala siis ollen se pysyvämpi muisti. Muistan vieläkin kun tänä vuonna ostin ensimmäisen ikinä iltapäivälehteni (olen 24. en myöskään ole ikinä lotonnut) ja siinä oli niistä EU mummujen aiheuttamasta pahennuksesta. Mummot ne vaan aiheuttaa pahennusta. Sama juttu tervalla ja muulla suomalaisella jutulla mitkä EU:n mukaan on niin nou-nou.
Mietin veiskö tervashampoota Naomille, kun niillä oli silloin vessassa joku tervasaippua kun olin niillä vessassa kerran siis olin vain niiden kotona sisällä ja edellisenä päivänä kun edes lähdin pois. murr. Mutta jos se uusi tervashampoo korkki falskaisi niin mitäs sitten. Ja muutenkin 300ml painaa liikaa. Tai no saan mä jotain 23kg viedä sinne mutta mitä edes otan mukaan?! Kaikki riippuu vähän isän hyväksynnästä ja että mua ei passiteta taas sairaalaan kun haluan jonnekin lähteä. Tarvin ehkä passinikin takaisin? Ainakin olisi parempi ja turvallisempi kuin mennä pelkällä henkilökortilla. Tai sitten ilmoitan että isäni on varastanut mun passin ja vaadin korvauksia ..no joo..on se multa pitänyt myös yli kaksi tonnia euroja mun työllä ansaittuja palkkoja jo vuodesta 2009 (2007 kesätöissä olin Isojoen sahalla pari kuukautta noin). Sinä aikana ne rahat olisi niin hienosti kasvanut korkoa jos yhteiskunta ei haluaisi niin kovasti ryövätä mun rahoja! Tai isät sen puoleen.
Isät on kaiken pahan alku ja juuri just niin patriarkaaliset. Ne on psykopaatteja. Niin! Ja äidit, no ne ei ole äidinrakkautta nähneetkään. Kaikella totuudella on se kääntöpuolensa. Niin että mikä ihme että totuutta vihaankin. Valehtelu on vain viisasta. Onnellisuus suorastaan uhmaa totuutta. Lojaalius taas on, hyi yök, mitä se on. Tai ruoka, kuka siitä nyt nauttii? Mulla on aina ollut huono suhde ruokaan ja varmaan yhtä hyvä kuin äitiinikin. (joo siis ruokahan pelkää mua) no mutta ei nyt aleta yhdistämään palapelin paloja toisiinsa.
Hei oottakaas otan satunnaisen sanan sivistyssanakirjasta.
dictionary! satunnainen sana. dibrakhys yläpuolella ja alla dictum. Okei oli vaan pakko. Luin joskus suomi-ruotsi-suomi-ruotsi sanakirjaa johonkin E:hen saakka edellisenä yönä äidinkielen kirjoituksia. Joo.... kuka on niin typerä- tai sit yhden niistä kirjoituskerroista luin Tieteen kuvalehden koko vuoden lehdet siltä vuodelta kun olin poissa Suomesta.... eipä mennyt hyvin ne kokeet. Vai oliko se ennen psykologian koetta? En muista.  Tai siksi en muista kirjoittaneeni psykologiaa. Miten päin vain.
No niin jokos olette pääseet siihen kurimukseen mikä on minun aatteeni. Varmaankin jokin osa aivoissanne suorastaan paisuu kun yritätte saada selkoa hajanaisista tuotoksistani. Ei kai se hypotalamus ole, mutta jokin pieni kurkiainen joka on vastuussa serotoniinista ja dopamiinista. Jotakin suorastaan tihkuu sieltä ylimääräistä vaikuttaen lopulta kaikkeen muuhun. Ne jotka on yhteydessä skitsofreenisiin, on vaarassa itsekin muuttua enemmän, tuota, alttiimmiksi. Tai siis ihan tutkittu juttu. Taas yksi tapa vainota niitä jotka harrastaa jotakin hulluutta. Onpas hienot sanavalinnat ...löydän sen tutkimuksen kyllä jostain neurologia blogista.
Ei näitä(kään) asioita silti kannata tutkia äärettömiin. Mitä enemmän tutkii, sitä enemmän teorialla on mahdollisuuksia osoittautua vääräksi. Ja Kiergekaardin kuolemasta on jo 200v.
Tai mikä filosofi nyt olikaan jonka ajatuksiin viittasin tai... tein kyllä siitä esseen joskus. Totuudesta ainakin oli puhe. Ei ole väliä mitä uskoo, kunhan on vilpitön.
Vilpittömyys perii maan sen jälkeen kun se on tuhottu oman edun tavoittelulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti