16.6.13

107kg

Oksettava, ahdistava olo. Mikä siinä on niin vaikea ymmärtää, että lailliset huumeaineet on vaikuttaneet mun mieleen ja ruokahaluun siten että minusta on tullut läski? En "minä" ole läski. Mun aivot on tuhottu. Ja luuletteko minun tehneen sen itselleni? Ei todellakaan. 

1 comment:

  1. Huomenia! Mä olen viettänyt jo vuoden lukien blogiasi – niin tätä kuin edellistäkin – ilman kuitenkaan varsinaiseksi lukijaksi liittymistä. Mä puhun totta, kun sanon, että ihailen rohkeuttasi kirjoittaa oikeita ja henkilökohtaisiakin mietteitäsi tänne kavalaan nettimaailmaan. Mäkin haluaisin aloittaa blogin kirjoittamisen, omista ”ongelmistani” – anoreksiasta, bulimiasta, vakavasta masennuksesta ja itsetuhoisuudesta, mutta mulla ei ole rohkeutta tuoda ajatuksiani esille. Hyvä sinä! Toisaalta mua myös harmittaa, että sä pidät itseäsi läskinä tai lihavana. Sä olet oikeasti nätti ja persoonallinen naisenalku, joka on joutunut kärsimään aivan liikaa. Jatka sä blogin kirjoittelua, mä jatkan sen lukemista!

    ▲ ana-tyttönen

    ReplyDelete

joo joo joo. joo joo. joo.

Päivän paras vinkki, tehdä mitä muut tekee ja kattoo ettei lähde sooloilee tms. Jostain syystä meidän opella on joku pakkomielle kysellä mul...