anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

tiistaina, toukokuuta 07, 2013

Wing it?

tekniikan valintakoe. Tulossa pian


Tekstinymmärtämisessä minulla ei varmaan tule olemaan ongelmia tuolla tekniikan opiskelussa. Kemia vai oliko se fysiikka mikä minulla oli 9... no en minä tuollaisia laskuja enää osaa! Kiinnostavia toki mutta otin vain yhden kurssin luonnonaineita ja pitkässä matematiikassakin oli kuutosia. Ei voi olla, että muistaisin enää miten murtoluku kirjaimia ovat ratkottavissa x:ät. Eikun hei... pitääkö niille äksille antaa kokeeksi jokin arvo? Vai miten se meni. Pitikö ne kaikki laittaa samalle puolelle ja sieventää? Vittu mä en muista... miten joku on voinut keskiarvoksi saada 8,3??

Se olisi melko ihme jos osaisin laskea kilosta kemiallisia yhdisteitä paljonko siinä on mitäkin. Tai sitten miten jaetaan 5% kahden eri prosenttierän kesken menoista ja tuotteen hinta pysyisi samana tjsp ihan mahdottomia noi prosenttilaskut... vaikka melkein tykkäsin niistä aluksi, ne oli sentään opetettu jo kun muutin koulua

Melkein kuukausi valmistautua. jos vaikka nettilukiota? Löysin nyt otavan opiston muikun, missä voi opiskella lukiokursseja ym... eli periaatteessa mun ei tarvisi yksin vääntää jotakin äidinkielen peruskielioppia ja muita kielitoimiston oikeinkirjoitusoppaita. Mun ongelmat on varmaan syvemmällä.. kontekstissa ja analysoimisessa ja sellaisessa.

elokuva Exam oli kiva... huone erilaisia ihmisiä, muutama sääntö, tyhjältä näyttävä paperi, ja loppuhuipennuksena yksi heistä olikin sitten istutettu sinne. trilleri.. no joo, olihan sillä vartijalla ase.

logiikkahan mulla on autistinen sen yhden "mukavan" psykologin mukaan. Ekstraa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti