anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

lauantaina, toukokuuta 04, 2013

Tunsitko maailmani liikehdinnän

Tuon ja tuhoan tuhat kuvaa iPhonesta. Kestää.

En muista mitä olen kirjoittanut. Katsottiin neljä elokuvaa eilen. Kaveri oli yötä.

Tänään rannepainot ja kilon käsipainot ostin. Kestävyysharjoittelua? Vasen ranne jo kipeä vähän.

Olisi kiva kesä jo, voisi vaikka kävellä vain ottamassa aurinkoa vähissä hepeneissä. Parvekkeelleni ei ainakaan paista ja siinä viime kesä oli melko paljon kylmä. Paitsi jos olisi liikkeessä niin ei tulisi vilu? voisi jotain puolimaratonia taas vetää Ylöjärvelle. 35km tulisi jos menisi edestakaisin.. kesto 7t vähintään. kävellen siis. Tää nyt taas omaa fantasiaa, mutta kyllä mä olen kävellyt tuota Rantatietä ja olen kävellyt Epilän kautta, ja olen pyöräillyt mäkkäriin keskustaan Ylöjärveltä ja olen vaikka mitä! Jos uskottaisi minua :( Mikä siinä mahtaa olla vaikeaa. Tietty mulle tuli rakkoja jne... ei niiltä voikaan välttyä. Olen jo Isojoella käynyt Dagsmarkissa pyörällä ja kävellyt leirintäalueelle ja sieltä kiertänyt sen suohon tapetun tyypin haudalle. Ja irvistäneet on lenkkarinpohjat ja aamuyöstä soittanut äidille joka on ollut nukkumassa. Tuskin olisi lähtenyt hakemaankaan vaikka olisi hereillä ollutkin.
Mutta mitä mä nyt taas unelmoin. Ei mulla varman ole järkeviä kenkiä vai ostettiinko me jotkut lenkkarit?
Ei tuolla on vaan noi shapeupsit. plöö

Mulla kuluu kantapäästä kengät. Toi vasen on taas kulunut näissä pinkeissä. Nyt tarvisi jotkut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti