anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

torstaina, toukokuuta 02, 2013

Sain kaverilta muumikortin postissa (oujeA) kirjettä pukkaa myös Laa:lta

http://tekstisilppu.blogspot.fi

Tuolla blogi jonka tein tänään. Tarvisiko selittää. Emt, kai mulla on eri persoona kun pääsen pöytäkoneelle...

Söin pinaattipasteijan. Ja melko paljon nakkeja viisi ja muutaman kauhallisen muusia ja salaattia. Aamulla puuro, lisäksi kahvia ja pepsi maxia vähän joo. Mutta siis ei voi olla muuta tod.näkösyyttä lihoa kuin että syönyt liikaa, mutta miksi se äkkiä pomppaa johki päälle 109 kun olin ennen leikkausta niissä lukemissa. Vittu. Teen kohta raskaustestin ja sitten painun neuvolaan että antakaa mulle joku, millä tämä kierto lähtee taas käyntiin. Ei ole kuin pikkiriikkisen ollut punaista pari kertaa sitten joulun. Ja jos neljäs raskaustesti, niin se on moro (sarkasmi).

Kävin etsimässä Leaderin detox smoothieta mutta ei löytynyt. Miksi ne mainostaa sitä busseissa jos ei sitä ole missään? (nurinaa: mainosten uhri minäkin)

Onneksi klarnalta ei tullut kuin 50e lasku. Mulla on jäljellä vielä muutama sata tililaskua.
Siiispä, mulla on 750e vielä laskuja ja lainoja (puhelinlasku -37e, vakuutus -24e, okmoney -125, vivus, eräpäivänsiirto -42e, ferratum -215 vika erä), puhumattakaan vuokrasta 470e eikä ole säästöjä enää. Eli joko siirrän eräpäiviä tai sitten jotakin. Tuntuu että sitä ei tulisi kokemusta raha-asioiden hoidossa ajan myötä, vain päinvastoin. Mun tulot on vähän reilu tonni kuussa ja sitten satanen tulee vielä myöhemmin kuun loppua kohti. Asumistuki on ihan kiva +352e + eläke
Kaverin asunnossa se olisi parempi keskustasta kaksio.

En voi päivitellä edes iTunesista appseja, kun ei ole kuin euro tilillä ja maksutapa on kelvoton. Jotain se yrittää minulta periä.

40e minulla on käteistä. Aika suuri osa meni mustaaan tekstiiliväriin, tupsottimeen, kontaktimuoviin ym ja mantelimaitoon Ruohonjuuressa ja siihen pasteijaan. Onneksi en Makuunista mitään vuokrannut, onhan minulla netflix vielä ja sieltä voi katsoa vaikka minkä vain. Olisi kyllä kotihommiakin ajankuluksi.

Sotkan kuvastoa piti katsoa, koska siellä joku lipasto. Ai niinpä niin.
Kaupassa menee rahaa yleensä.
En silti ostannut himalayansuolattuja popkorneja :p

hei, on se kiva shoppailla!!! Jos vain tajuaisi sen, että mulla on arki ja sitten on mulla se arjesta irtautuminen tulossa ja onneksi se on juuri seuraavana päivänä tilistäni tän kuun lopulla että periaattessa voi jonkun suklaapussin ostaa? Ehkä.

Onneksi sieltä saa ruokaa missä käyn viikolla. Ei tarvi maksaa 3,5 euroa päivässä.
Mutta sitten kun äiti on aina kärrännyt ruokia kaupasta mitä olen halunnut. Osaan vain karkkihyllyn (tai ennen vain osasin) tai sinne mennä... jäätelöuutuuksia en ole yrittänyt sisäistää mutta se pandan suklaalakritsi tassu voisi olla kiva koklata jos löydän muistan muuta...

Tarvisi itseruskettavaakin laittaa. Sitä on tuolla, mutta se on taas sitten omat hajunsa. Olisinko saanut jo käsiin ainakin väriä? hmm on ne tummemmat kuin mahan täysin norsunluu luonnonvaalea.

8.5. on talkoot, mun tarvii numerolla laittaa pyörä merkki omakseni, tai muuten on lähtö pyörällä :( se on vielä uusikin, eli se oisi huono jutska! en ole koskaan osallistunut talkoisiin, olen vain huomannut alle kymmenenvanhana jotakin talkoomeininkiä kerrostaloni sivustalla? En tiedä tekikö ne edes mitään. Tunnelmassa oli kyllä jotakin talkoomaista- tai peräti mehua??


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti