anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

lauantaina, toukokuuta 25, 2013

rant rant... eli rutinaa D:

Lueskelin jostain artikkelista mistä lie jossa kerrottiin add:n olevan (ad&hd) häiriöitten olevan farmeseuttikansan itsekeksimää sairautta jota ne voisi kalliilla lääkitä (sen sijaan että esim. tunnepohjainen terapia opettaisi kärsivällisyyytä jne) mutta siitä vähän kuulsi läpi että koska skitsofreenikot on muita parempia tulkitsemaan tilanteita (lue: ovat älykkäämpiä) mutta eivät ota huomioon ihmisluontoon perustuvaa erehtymistä (eivät erehdy wtf)
niin. lue suluissa olevat omat huomioni. Eli minullakin meni ehkä 3-5 sek huomata korteista piirrokset kuvista mitkä esitti jotakin tilanteita ja ne piti laittaa järjestykseen,... niin nekö muka on "negatiivisia oireita".

vittu älkää sit tehkö älykkäitä kakaroita. nii vittu. jos haluutte pitää ne. ihan niinku jossain novellissa missä luin joskus saksassa poika lähti valtion kokeisiin ja sille sanottiin kotona vain että tyylin - esitä tyhmää! kun ne tiesi että poika on älykäs ja siitä sen kuvan sai että liian älykkäät pääsi valtion ohjelmaan sisään eli toisin sanoen eliminitoiin. ei kukaa tykkää lukutaidollisista niinku (en ole kyl väittänykkää)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti